Er I en aktiv familie eller ønsker I at blive det?

Vestfyns Golfklub inviterer jer til Familiegolf, da golfen netop er en sport, hvor man kan spille sammen uanset alder og forudsætning, eller hver for sig.

Golf er et meget simpelt spil, som går ud på at slå en bold i hul på så få slag som muligt.

For mange der dyrker golf, er det sekundært i forhold til alle de andre oplevelser, som sporten giver.

Golf er et socialt spil, hvor man kan tilbringe 4-5 timer i selskab med familien, venner og fremmede.

Golf er god motion – du får gået ca. 10 kilometer på en runde. Golf er en sport, hvor nye kan konkurrere på lige fod med de rutinerede. Golf henvender sig til alle fra alle samfundslag og uanset alder, kan I spille.

Velkommen til Vestfyns Golfklub

Vil du prøve denne oplevelse med din familie? Så er det med stor glæde, vi byder jer velkommen i Vestfyns Golfklub til Familiegolf.

Vi åbner dørene for jer fra den 18. april 2020. Vi starter op med undervisning på familiehold, 6 x 60 minutter, Jeres familie er et hold.  Der vil også blive tilbudt fællestræning, hvor I træner og spiller sammen med andre familier og vi hygger lidt i klubhuset bagefter.

Udstyr

Udstyr vil blive stillet til rådighed i klubben for hele familien i en periode på 8 uger fra første træningssamling (til og med uge 23).

Man kan selv-træne alt det man har tid og lyst i perioden.

Pris

For de første 5 familier, der tilmelder sig, er perioden gratis, inkl. lån af udstyr og træning.

Pris: kr. 1.000,- pr. voksne og børn gratis (gælder hjemmeboende børn til og med 21 år. Børn kan ikke tilmeldes Familiegolf uden voksne)

Familiemedlemskabet varer i 8 uger fra første træningssamling. Når perioden er gennemført, vil I stå med et golfkørekort, som ved indmeldelse som fuldtidsmedlem i klubben giver jer ret til at spille på hvilken som helst dansk golfbane (dog skal der betales baneleje (greenfee) på andre baner end Vestfyns).

Tilmelding

Tilmelding ved henvendelse på kontoret eller via mail til info@vestfynsgolfklub.dk.

Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte os.