Kom og vær med til Sjov Sommergolf den 6. og 7. august

Sommeren står i golfens tegn, når Vestfyns golfklub afholder Sjov Sommergolf.
Sjov Sommergolf er et tilbud til børn og unge i alderen 6-14 år, som kunne tænke sig en aktiv ferie og prøve at bide skeer med golfen sammen med en masse andre ferieglade børn og unge.
Vi vil være klar med et sjovt program, der både indeholder leg, træning og spil på banen. Tirsdag træner vi det korte spil og lidt langt.

Sjov Sommergolf foregår i Vestfyns Golfklub tirsdag og onsdag  Børnene skal møde kl. 08.45, og skal være klar, når dagens program starter kl. 9.00. Dagsprogrammet slutter kl. 14.00, og så er der mulighed for at spille et spil eller lege med de andre indtil, man skal hjem.
Børnene kan hentes i tidsrummet kl. 14.00 til 15.00

Vi griller lidt på grillen til frokost, og der er saftevand og frugt i løbet af dagen.

Alle børn og unge, der deltager i Sjov Sommergolf, får en goodiebag. Vi har udstyr, I kan låne, så husk bare: udetøj efter vejret, sko der sidder fast og godt humør.

Tilmeld dig til: info@vestfynsgolfklub.dk, senest den 29.juli

Vi tager billeder i løbet af ugen, som vi gerne vil have mulighed for at offentliggøre på klubbens website og sociale medier – og senere hen også i forbindelse med PR eller lign. Derfor vil vi gerne bede om dit samtykke ved tilmelding af dit barn.

Meld dig til og tag alle dine venner med til nogle spændende dage.

• Vi glæder os til at afholde Sjov Sommergolf med dig.

Pris kr. 100,- pr. deltager.