Black Friday tilbud

Fredag den 23. november åbner vi vores onlinebutik kl. 00 natten til fredag, og holder åbent helt frem til kl. 23:59. Begrænset antal – max 50 spillere kan gøre brug af hver af de 3 tilbud. Der sælges efter ”Først til mølle-princippet”, så hvis alle varerne er solgt inden kl.23:59 lukker salget.

Tilbud på Greenfeebilletter

Køb en runde golf i Vestfyns Golfklub (18 huller) inkl. en fadøl el. sodavand og en pose chips for KUN kr. 150,- (normalpris kr. 450,-)

Du modtager en kvittering på din bestilling, som du skal medbringe som betaling den dag du skal ud og spille.

Ønsker du at give greenfeebilletterne i gave, skal du medbringe kvitteringen til Vestfyns Golfklub for at få den ombyttet til greenfeebilletter.

Køb 1, 2, 3 eller 4 greenfeebilletter her

MAX 4 greenfeebilletter pr. spiller

5-turs klippekort til buggy

Besøger du vores bane ofte og kniber det med at gå 18 huller, så køb et 5-turs klippekort til én af vores 4 buggyer til KUN kr. 500,- (normalpris kr. 1.250,-)

Kan kun købes fredag den 23. november, men kan bruges i perioden 23. november 2018 – 31.december 2019 (vær obs. på evt. kørselsrestriktioner i vinterhalvåret)

Du modtager en kvittering på din bestilling, som du skal medbringe til Vestfyns Golfklub, så ombytter vi kvitteringen til et 5-turs klippekort.

Køb klippekortet her

MAX 1 klippekort pr. spiller

Vær opmærksom på, at man SKAL være fyldt 18 år for at måtte køre med en buggy.

Tilbud på Sæsonkort til fri undervisning

Køb et Sæsonkort til fri undervisning i Vestfyns Golfklub for KUN kr. 395,- (normalpris kr. 150,- for 20 min.)

Kan kun købes fredag den 23. november, men bruges i perioden 1. april – 30. september 2019

Når du køber sæsonkortet, bliver du automatisk oprettet i Golfbox med et værdikort. Dette værdikort bruger du som betalingsmiddel, når du booker individuel undervisning eller kurser (fællestræning) i perioden 1. april – 30 september 2019 hos vores Protræner Michael Skjerbek

Ønsker du at give Sæsonkortet til fri undervisning i gave, så skriv ja til spørgsmålet om det er en gave og husk at angive vedkommendes DGU-nummer i det efterfølgende tekstfelt, så opretter vi et værdikort til vedkommende i Golfbox.

Køb sæsonkortet her

MAX 1 Sæsonkort til undervisning pr. spiller

Vær opmærksom på, at aftalen om sæsonkort er en løbende aftale, der løber indtil den opsiges skriftligt – senest den 10. december for det kommende år.

OBS! Har du allerede et sæsonkort til undervisning, så fortsætter det naturligvis automatisk i 2019.