Greenfeebilletter

Køb en runde golf i Vestfyns Golfklub for KUN kr. 150,- (normalpris kr. 400,-)

Tilbuddet er KUN gældende fredag den 29. november 2019.

MAX 4 greenfeebilletter pr. spiller.
Vær opmærksom på, at det kun er muligt at benytte tilbuddet én gang.

Billetterne sælges efter først til mølle-princippet – max. 50 spillere har mulighed for at gøre brug af dette tilbud.
Dvs. når der er 50 spillere, der har gjort brug af tilbuddet – lukkes der for salget.

Køb dine billetter her  (kræver gyldigt DGU-kort)

OBS – linket virker først fredag den 29. november

Sådan får du efterfølgende dine greenfeebilletter:

Når du benytter dig af ovenstående tilbud, modtager du en kvittering fra Golfbox. Medbring denne kvittering til Vestfyns Golfklub, så ombytter vi din kvittering til det antal greenfeebilletter, som du har købt. Billetterne er gyldige indtil den 31. december 2020.

Golfhæftet 2020 inkl. PLUS

Køb Golfhæftet 2020 og få Golfhäftet PLUS med i købet for KUN kr. 450,-(normalpris kr. 649,-)

Tilbuddet gælder kun i perioden 25. november – 1. december 2019

Køb 2 stk Golfhæftet 2020 for kun kr. 450,- pr. stk. under Black Friday kampagnen og få samtidig en gave i form af et par golfstrømper, en golfhandske eller et golfhåndklæde OG 2 x Golfhæftet PLUS!

Black Friday er lige på trapperne og vi har som klub en ekslusiv mulighed for at starte denne kampagne allerede fra mandag 25. november frem til 1. december. Se til at slå til nu og støt klubben!

Golfhæftet koster kun kr. 450,- men giver dig mulighed for at spille til halv greenfee på mere end 950 baner i 15 lande.

Med Golfhæftet PLUS kan du spille flere gange på samme bane til halv greenfee (vær opmærksom på, at det kun gælder på de baner, der annoncerer med Plus-tider i Golfhæftets app eller på Golfhæftets hjemmeside www.golfhaftetplus.com. Normalpris for PLUS er kr. 199,-

Sådan gør du:

Så sørger vi for, at du får Golfhæftet 2020 inkl. PLUS og en gave