Overnatningsmuligheder

Vi samarbejder med flere overnatningssteder i umiddelbar nærhed af klubben. Overnat f.eks. på:

 • GlamsBjergHus, der ligger centralt i Glamsbjerg, få kilometer fra golfbanen. Siden brdr. Frederik og Niels Plum grundlagde et gæstgiveri i 1884, i forbindelse med etableringen af Assensbanen, har der været et hotel her, hvor GlamsBjergHus nu står. Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et lyst midtpunkt klar til at byde velkommen. Glamsbjergs smukkeste bygning er kommet til sin ret og vi glæder os til at se dig.
 • Sinatur Hotel Gl. Avernæs, hvor moderne faciliteter forenes med flot natur, smukke historiske bygninger og en nærværende atmosfære. Hotellet ligger smukt ved halvøen Agernæs på Sydfyn, med Lillebælt på den ene side og Helnæsbugten på den anden.
 • Hotel Faaborg Fjord, På Hotel Faaborg Fjord har vi skræddersyet ophold med fantastisk forplejning og service af bedste klasse. Vi har sammensat opholdspakker med skønne oplevelser, fristende mad og vinoplevelser og mulighed for at gå på opdagelse i lokalområdet. Kombiner dit ophold med vandre- eller cykelture i det sydfynske, Dyp i øhavet, shoppeture i Faaborg by eller forkæl dig selv med en spa & wellness oplevelse i vores nybyggede faciliteter. Prøv Danmarks eneste snerum og kombinér det med afslappende spa- og dampbade, en tur i salt sauna samt et lille hvil i vores opvarmede loungebænke.Dyk ned i vores ophold og find det der passer til dig og dine ønsker.Kom til Faaborg og oplev det sydfynske køkken, den fantastiske service, de smukke omgivelser og vores nybyggede Spa & Wellness afdeling.
 • Vissenbjerg Storkro. Tilbring et par dage på Hotel Vissenbjerg Storkro og spil masser af golf. Der er baner for enhver smag og handicap, hvilket giver dig rig mulighed for udfordringer og nye oplevelser. Med et veltilrettelagt golfophold med aktive udendørsoplevelser, kulinariske indtryk og hyggelige omgivelser er det eneste, du skal tænke på at tage dine golfkøller med.
 • Birkelygaard B&B. 16 kilometer fra Vestfyns golfklub finder I Birkelygaard bed and breakfast, beliggende i den gamle charmerende del af Faldsled.
  Vi tilbyder overnatning I hyggelige værelser med morgenmad og en fantastisk udsigt over Helnæsbugten.
  Skønne opholdsrum og gæstekøkken er til rådighed.
  Se vores golftilbud på www.birkelygaard.com

Du kan også bruge en af vores andre samarbejdspartnere, som kan være behjælpelig med greenfee-billetter – se dem her

For yderligere information kontakt os i receptionen

 • Hotel Pejsegården, Brædstrup, er beliggende i mellem Horsens og Silkeborg. Vi tilbyder div. udflugtspakker i samarbejde med 24 golfklubber bl.a Vestfyns Golfklub – se mere her
  Hotel Pejsegården byder på både skøn natur og et hyggeligt byliv  i de nærmeste omgivelser. Hotellets værelser er luksuriøse og rummelige med gratis internet. Der er på hotellet 2 restauranter og lokaler til afholdelse af kurser og konferencer. Der er gratis parkering og gratis opladning af el-biler.
 • Hotel og Konferencecenter – Best Western Hotel Svendborg, Svendborg
  Det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Svendborg er ideelt til oplevelser i den sydfynske perle, hvor seværdigheder som Naturama, Valdemar Slot, Egeskov Slot og sejlture i Det Sydfynske Øhav venter på dig. Aktivitetstilbuddet er alsidigt i Svendborg, og Best Western Plus Hotel Svendborg er et perfekt udgangspunkt, da du bor midt inde i byen. Her er du både tæt på restauranter, butikker, offentlig transport samt natursmukke løberuter og golfbaner.
 • Falsled Kro
  Den kendte restaurant på Falsled Kro serverer danske og franske retter med fokus på årstidens lokale råvarer. Restauranten byder på panoramaudsigt over Helnæs-bugten og byder på et bredt udvalg af vine. Samtlige værelser på Falsled Kro er smagfuldt indrettet og byder på møbleret terrasse.
 • Broholm Slot
  Med en placering midtvejs mellem Hesselager og Oure ligger Broholm Slot. Der bliver ikke en mere idyllisk placering end med sine naturskønne omgivelser; voldgraven, parken og den gamle vandmølle, beriget med masser af historie gennem næsten 700 år. På Broholm Slot kan I overnatte i et af vores 19 charmerende værelser med hver deres egen karakteristika. Vores køkken byder på en aften i aldrig vil glemme med gode fynske råvarer efter årets sæsoner.
 • Hotel Odense
  Midt på Fyn, i grønne omgivelser, finder du 102 lyse værelser, 2 eksklusive suiter og 5 store familieværelser klar til at tage imod dig – alle udstyret med gratis wi-fi samt arbejdsområde, hvis du har behov for det. Slap af på værelset, nyd et dejligt måltid i vores hyggelige a la carte-restaurant, gå en tur langs markerne eller shop løs i Rosengårdcenteret – et af landets største indkøbscentre.
 • Pt. udbydes det kun i hverdage.
  Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kjærsgaard Ferielejligheder 200x200