Vi samarbejder med flere overnatningssteder i umiddelbar nærhed af klubben. Overnat f.eks. på:

 • GlamsBjergHus, der ligger centralt i Glamsbjerg, få kilometer fra golfbanen. Siden brdr. Frederik og Niels Plum grundlagde et gæstgiveri i 1884, i forbindelse med etableringen af Assensbanen, har der været et hotel her, hvor GlamsBjergHus nu står. Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et lyst midtpunkt klar til at byde velkommen. Glamsbjergs smukkeste bygning er kommet til sin ret og vi glæder os til at se dig.
 • Sinatur Hotel Gl. Avernæs, hvor moderne faciliteter forenes med flot natur, smukke historiske bygninger og en nærværende atmosfære. Hotellet ligger smukt ved halvøen Agernæs på Sydfyn, med Lillebælt på den ene side og Helnæsbugten på den anden.
 • Vissenbjerg Storkro. Tilbring et par dage på Hotel Vissenbjerg Storkro og spil masser af golf. Der er baner for enhver smag og handicap, hvilket giver dig rig mulighed for udfordringer og nye oplevelser. Med et veltilrettelagt golfophold med aktive udendørsoplevelser, kulinariske indtryk og hyggelige omgivelser er det eneste, du skal tænke på at tage dine golfkøller med.

Du kan også bruge en af vores andre samarbejdspartnere, som kan være behjælpelig med greenfee-billetter – se dem her

For yderligere information kontakt os i receptionen

 • Kjærsgaards Ferielejligheder, der ligger centralt på Fyn, få kilometer fra øens geografiske centrum og blot 15 km. fra Odense centrum. Den centrale placering, de fredelige og rolige omgivelser, samt den indendørs pool er et godt grundlag for en afslappende ferie på Fyn. Nyd ferien på terrasserne og det grønne område, gå en tur ad de mange stier i skoven forbi søerne, eller tag en dag ved poolen.
 • Faaborg Byferie, hotel og ferielejligheder. Hyggelige, veludstyrede værelser/lejligheder med bad, trinettekøkken, køleskab og service.
  Der er gratis Wi-Fi og fri parkering i gården.
  ALLE værelser og lejligheder er røgfrie.
 • Grambo Bed and Breakfast, ligger blot 6 km fra den smukke Vestfyns Golfklub. Vi er et lille familiedrevet B&B med 1 dobbeltværelse (kan også lejes som enkeltværelse) og 1 familierum med plads til 5 personer samt opholdsstue og gæstebadeværelse. Morgenmad serveres, når det passer dig/jer – også tidligt om morgenen. Grambo B&B er et hobbylandbrug smukt beliggende i landlige omgivelser i bakket terræn med rislende bæk og direkte adgang til skov.
 • Hotel Pejsegården, Brædstrup, er beliggende i mellem Horsens og Silkeborg. Vi tilbyder div. udflugtspakker i samarbejde med 24 golfklubber bl.a Vestfyns Golfklub – se mere her
  Hotel Pejsegården byder på både skøn natur og et hyggeligt byliv  i de nærmeste omgivelser. Hotellets værelser er luksuriøse og rummelige med gratis internet. Der er på hotellet 2 restauranter og lokaler til afholdelse af kurser og konferencer. Der er gratis parkering og gratis opladning af el-biler.

Kjærsgaard Ferielejligheder 200x200