Vi samarbejder med flere overnatningssteder i umiddelbar nærhed af klubben. Overnat f.eks. på:

• GlamsBjergHus, der ligger centralt i Glamsbjerg, få kilometer fra golfbanen. Siden brdr. Frederik og Niels Plum grundlagde et gæstgiveri i 1884, i forbindelse med etableringen af Assensbanen, har der været et hotel her, hvor GlamsBjergHus nu står. Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et lyst midtpunkt klar til at byde velkommen. Glamsbjergs smukkeste bygning er kommet til sin ret og vi glæder os til at se dig.
  • Sinatur Hotel Gl. Avernæs, hvor moderne faciliteter forenes med flot natur, smukke historiske bygninger og en nærværende atmosfære. Hotellet ligger smukt ved halvøen Agernæs på Sydfyn, med Lillebælt på den ene side og Helnæsbugten på den anden.
  • Vissenbjerg Storkro. Tilbring et par dage på Hotel Vissenbjerg Storkro og spil masser af golf. Der er baner for enhver smag og handicap, hvilket giver dig rig mulighed for udfordringer og nye oplevelser. Med et veltilrettelagt golfophold med aktive udendørsoplevelser, kulinariske indtryk og hyggelige omgivelser er det eneste, du skal tænke på at tage dine golfkøller med.

Du kan også bruge en af vores andre samarbejdspartnere, som kan være behjælpelig med greenfee-billetter – se dem her

For yderligere information kontakt os i receptionen

• Hotel Pejsegården, Brædstrup, er beliggende i mellem Horsens og Silkeborg. Vi tilbyder div. udflugtspakker i samarbejde med 24 golfklubber bl.a Vestfyns Golfklub – se mere her
    Hotel Pejsegården byder på både skøn natur og et hyggeligt byliv  i de nærmeste omgivelser. Hotellets værelser er luksuriøse og rummelige med gratis internet. Der er på hotellet 2 restauranter og lokaler til afholdelse af kurser og konferencer. Der er gratis parkering og gratis opladning af el-biler.
  • Hotel og Konferencecenter – Best Western Hotel Svendborg, Svendborg
    Det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Svendborg er ideelt til oplevelser i den sydfynske perle, hvor seværdigheder som Naturama, Valdemar Slot, Egeskov Slot og sejlture i Det Sydfynske Øhav venter på dig. Aktivitetstilbuddet er alsidigt i Svendborg, og Best Western Plus Hotel Svendborg er et perfekt udgangspunkt, da du bor midt inde i byen. Her er du både tæt på restauranter, butikker, offentlig transport samt natursmukke løberuter og golfbaner.
  • Falsled Kro
    Den kendte restaurant på Falsled Kro serverer danske og franske retter med fokus på årstidens lokale råvarer. Restauranten byder på panoramaudsigt over Helnæs-bugten og byder på et bredt udvalg af vine. Samtlige værelser på Falsled Kro er smagfuldt indrettet og byder på møbleret terrasse.

Kjærsgaard Ferielejligheder 200x200