Vi samarbejder med flere overnatningssteder i umiddelbar nærhed af klubben. Overnat f.eks. på:

• Kjærsgaards Ferielejligheder, der ligger centralt på Fyn, få kilometer fra øens geografiske centrum og blot 15 km. fra Odense centrum. Den centrale placering, de fredelige og rolige omgivelser, samt den indendørs pool er et godt grundlag for en afslappende ferie på Fyn. Nyd ferien på terrasserne og det grønne område, gå en tur ad de mange stier i skoven forbi søerne, eller tag en dag ved poolen.
  • Sinatur Hotel Gl. Avernæs, hvor moderne faciliteter forenes med flot natur, smukke historiske bygninger og en nærværende atmosfære. Hotellet ligger smukt ved halvøen Agernæs på Sydfyn, med Lillebælt på den ene side og Helnæsbugten på den anden.
  • Marcussens Hotel er med deres unikke beliggenhed på havnen – marinaen og stranden i gå-afstand med til, at give gæsterne en følelse af frihed og lyst til, at se nærmere på byen.
  • Eller en af vores andre samarbejdspartnere, som også kan være behjælpelig med greenfee-billetter – se dem her

For yderligere information kontakt os i receptionen

• Faaborg Byferie, hotel og ferielejligheder. Hyggelige, veludstyrede værelser/lejligheder med bad, trinettekøkken, køleskab og service.
    Der er gratis Wi-Fi og fri parkering i gården.
    ALLE værelser og lejligheder er røgfrie.
  • Grambo Bed and Breakfast, ligger blot 6 km fra den smukke Vestfyns Golfklub. Vi er et lille familiedrevet B&B med 1 dobbeltværelse (kan også lejes som enkeltværelse) og 1 familierum med plads til 5 personer samt opholdsstue og gæstebadeværelse. Morgenmad serveres, når det passer dig/jer – også tidligt om morgenen. Grambo B&B er et hobbylandbrug smukt beliggende i landlige omgivelser i bakket terræn med rislende bæk og direkte adgang til skov.

Kjærsgaard Ferielejligheder 200x200