VESTFYNS GOLFKLUB søger en Klubsekretær

Vi søger en deltids klubsekretær til vores fantastiske golfklub beliggende i Krengerupskoven ved Glamsbjerg. Vores nye klubsekretær besidder gode færdigheder indenfor medlemspleje og servicering af disse, med mange henvendelser og opgaver i løbet af dagen. Kan du arbejde struktureret og selvstændigt og synes det er fantastisk at arbejde i et team med både ansatte og frivillige, så er det måske dig vi skal bruge fra 1. april 2021 eller efter aftale.

Vi søger en deltids klubsekretær og det er en fordel, hvis du kender til eller har arbejdet i en golfklub før. Du skal være indstillet på fleksible arbejdstider, med vagt i weekender og mere arbejde i golfsæson end uden for sæsonen. Klubsekretæren refererer til Golfmanageren i klubben.

Vi forventer:

• Har godt kendskab til drift af en golfklub og kender til Golfbox
  • Har god erfaring med fakturering, bogføring, samt generelt IT systemer
  • Er udadvendt og kan lide at servicere medlemmer og gæster
  • Kan have mange bolde i luften, samtidig med at man bevarer overblikket
  • Har god sans for kommunikation og det skriftlige sprog
  • Har naturlig interesse for golf, klubben og klublivet
  • Da det er en sæsonvirksomhed, ligger der flere timer i højsæson end udenfor sæson

Dine daglige opgaver:

• Bistår Golfmanageren i alle administrative opgaver
  • Værne og servicerer klubbens medlemmer og gæster
  • Servicerer klubbens samarbejdspartnere
  • Tilrettelægge og afvikle klubbens arrangementer og events
  • Indgå i rekruttering- og fastholdelsesarbejdet

Vi tilbyder:

• Blækspruttestilling, hvor man bliver udsat for mange typer opgaver
  • Være med til at forme stillingen selv
  • Kollegaer, som elsker at få en mere med i teamet
  • Stor frihed under ansvar, med god respekt for hinandens kompetencer
  • Være en del af en veldrevet og økonomisk sund golfklub

Vi ser frem til at modtage din motiveret ansøgning og dit CV. NB. Samtaler vil blive holdt løbende, som de modtages.

Ansøgninger sendes til Golfmanager Nicolai Gynther, manager@vestfynsgolfklub.dk senest den 15/3-2021, hvor man også kan skrive til for spørgsmål omkring stillingen.

Vestfyns Golfklub – klub nummer 43 i Danmark

Vi er meget smukt beliggende i skoven ved Krengerup gods. Vi har fokus på både sport og bredde og alle golfinteresserede er velkomne. Vi råder over en udfordrende og særdeles velholdt bane fordelt over 18 huller. De mange frivillige og de kompetente medarbejdere udgør grundstammen i klubben.