VESTFYNS GOLFKLUB søger ungarbejdere til boldopsamling og weekendklip

Vi søger 2-3 ungarbejdere (16-17 år) til boldopsamling et par gange om ugen, samt klip af greens hver weekend. Du skal have traktor kørekort for at kunne køre vores maskiner. Du skal have god følelse med maskiner og være lærenem. Du skal være morgenfrisk og stabil, da meget afhænger af din indsats. Du skal have lysten til at gøre en forskel i de grønne, hvor mange medlemmer kommer til at sætte stor pris på din indsats. Kan du det, kunne det være dig, som Vestfyns Golfklub har brug for.

Vi ser frem til at modtage din motiveret ansøgning. NB. Samtaler vil blive holdt løbende, som de modtages.

Ansøgninger sendes til Golfmanager Nicolai Gynther, manager@vestfynsgolfklub.dk senest den 30/6-2021, hvor man også kan skrive til for spørgsmål omkring stillingen.

Vestfyns Golfklub – klub nummer 43 i Danmark

Vi er meget smukt beliggende i skoven ved Krengerup gods. Vi har fokus på både sport og bredde og alle golfinteresserede er velkomne. Vi råder over en udfordrende og særdeles velholdt bane fordelt over 18 huller. De mange frivillige og de kompetente medarbejdere udgør grundstammen i klubben.