Vestfyns Golfklub Søger en Golfmanager

Vi søger en golfmanager til vores fantastiske golfklub beliggende i Krengerupskoven ved Glamsbjerg. Vores nye golfmanager besidder gode færdigheder indenfor salg, markedsføring, ledelse, økonomi og udvikling. Stillingen er nyoprettet og den rette kandidat har en naturlig og god tilgang til at administrere og til at gå forrest i en medlemsejet golfklub. Vi søger en person, der er i stand til at etablere og vækste relationerne til vores samarbejdspartnere, både sportsligt, socialt  og økonomisk. Der er tale om et spændende og udfordrende job der kræver en stor grad af selvstændighed. Som golfmanager har man det driftsmæssige ansvar for klubben. Golfmanageren refererer til formanden for bestyrelsen.

• Primære ansvarsområder og opgaver
  • Udvikling og implementering af klubbens strategier gennem samarbejde med bestyrelsen
  • Salg af medlemskaber, sponsorater, company days, events og lign.
  • Daglig ledelse af klubbens medarbejderne
  • Fremme god kommunikation, eksternt og internt
  • Planlægning og koordinering af arbejdsopgaver for medarbejdere og frivillige
  • Forberedelse og deltagelse ved bestyrelsesmøder og udvalgsmøder efter behov
  • Økonomistyring

Vores nye golfmanager har følgende kompetencer

• Gode resultater indenfor ledelse, administration, salg og markedsføring
  • Du er naturlig udadvendt og du arbejder godt også i hektiske perioder
  • Erfaring med kontraktforhandlinger og partnerskaber
  • Du har golf som passion – måske har du allerede erfaring fra et job som golfmanager
  • Du trives med, at arbejdet i en golfklub er sæsonbetonet og du er indstillet på at være fleksibel i perioden fra marts oktober

Vi tilbyder

• Et spændende og selvstændigt job med mange udviklingsmuligheder
  • En god arbejdsplads med gode kolleger og med høj grad af frihed under ansvar
  • Muligheder for relevante kurser og efteruddannelse
  • Løn efter aftale og kvalifikationer, herunder pensionsordning
  • Tiltrædelse 1. februar 2021 eller snarest muligt derefter

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV

Ansøgninger sendes til klubbens formand, Morten Delcomyn, delcomyn@vip.cybercity.dk senest 10/1-2021.
Har du spørgsmål til stillingen er du ligeledes velkommen til at kontakte Morten Delcomyn via mail eller på telefon 30 58 16 32

Vestfyns Golfklub – klub nummer 43 i Danmark

Vi er meget smukt beliggende i skoven ved Krengerup gods. Vi har fokus på både sport og bredde og alle golfinteresserede er velkomne. Vi råder over en udfordrende og særdeles velholdt bane fordelt over 18 huller. De mange frivillige og de kompetente medarbejdere udgør grundstammen i klubben.