Vintergolf for alle

Alle damer (over 18 år) og herrer (over 21 år) i Vestfyns Golfklub kan deltage uanset handicap.

Tilmeld dig og betal på Golfbox senest kl. 8.00 samme dag.

• Herrerne går ud mellem kl. 8.20 – 9.30 i 3- eller 4-bolde efterhånden som de ankommer
  • Damerne går ud mellem kl. 8.50 – 9.20 i 2- eller 3-bolde efterhånden som de ankommer

Hul 1 er lukket til vintergolf  fra kl. 8.20 – 9.30.

Matchfee: 20 kr.

Der spilles altid stableford.

Resultater og pointgivning

Vinderen får 6 point, næstbedste får 5 point osv. Har flere spillere samme resultat, får alle samme point.
Alle får minimum 1 point.
Er man eneste dame på spilledagen, gives der 1 point for spil med herrerne.
Der beregnes tildelte slag til vinterbanen ud fra det, der står på scorekortene til vinterbanen.
Der skal indenfor et scorekorts længde lægges op på fairway. På vinterbane må der bruges gummitee på fairway (der må ikke tee’s op på anden typer tees). Der spilles efter gældende golfregler, dog må der lægges
op på alt klippet areal (dvs. overalt bortset fra bunker og rough) på sommerbane og overalt på vinterbane.
Huller på vintergreens er med store hulkopper. Hullet er færdigspillet, når bolden ligger i hulkoppen. Den yderste store cirkel omkring flaget angiver greenen. Når bolden berører eller er indenfor den store cirkel, er
bolden på green – Regel 16 er gældende.
Resultaterne bogføres manuelt og ikke i Golfbox.

Spilleperiode: 2. nov. 2019 – 28.marts 2020.

Afslutning

Vi spiller alle lørdage til slutningen af marts, hvor vi slutter af med en hyggematch med spisning og præmieoverrækkelse.

Vi glæder os til at se dig!

Bodil Bendtsen og Marianne Hansen

Bemærk:

I forbindelse med klubbens arrangementer kan der være fotografer til stede.

Alt fotomateriale optaget af klubbens fotografer* under disse arrangementer tilhører klubben og kan derfor benyttes i enhver golfrelateret sammenhæng, herunder markedsføringsøjemed.

Deltagere bekræfter ved deres tilmelding at være indforstået hermed og for personer under 18 år, samtykker forældre ved tilmelding af deres barn.

* eller fotografer, der overdrager brugsrettigheder af fotomateriale til klubben.