Torsdagsherrer

Almindelig orientering og Program for 2018

I år bliver det 25 aktive torsdage uden sommerferie + sommermatch 7. Juli og afslutning fredag den 5. Oktober.

Alle torsdagsrunder i sæsonen er tællende til “mesteskabet”. Dog kan hver spiller maximum få point for 21 runder. Det betyder, at hvis du spiller mere end 21 runder, fratrækkes du det antal runder (med dårligste score), som du spiller mere end de 21.

• 1-21 runder – 0 runder fratrækkes
  • 22 runder – 1 runde fratrækkes
  • 23 runder – 2 runder fratrækkes
  • 24 runder – 3 runde fratrækkes
  • 25 runder – 4 runder fratrækkes

Eksempel:
Du har spillet 23 runder.
Du skal fratrækkes de 2 dårligste runder.
Du har 6 runder, hvor du har fået 1 point pr. runde.
Du fratrækkes 2 point af din samlede score.

Vi vil endvidere søge at reducere sensommerens antal af 9 – huls matcher så meget som muligt, her kan der blive tale om, at vi må flytte dagens sidste startpunkt en eller to gange, for at undgå at spille de sidste huller i mørke.

VIGTIGT

Fremover skal man tilmelde sig Torsdagsherrer via Golfbox, hvor matchfee, 30 kr., bliver opkrævet.  Spillere uden Visa/Dankort kan betale matchfee i Receptionen og skal tilmeldes matchen ved der.

Spiller som ikke tilmelder sig på golfbox men aflever sit scorekort for ikke sin score registreret. Husk at udskrive scorekort via Golfbox, så der altid spilles med det korrekte handicap.

Torsdagsherrer er tællende match. Alle matcher bliver registreret i Golfbox, og lægger resultater på VFG hjemmeside, hvor alle kan følge udviklingen af placeringer. Resultater kan ses på VFG hjemmeside under Torsdagsherrer.

Husk følgende Lokal regel

Ved spil på banen, må en spiller skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge instrument, der ALENE måler afstand. Hvis en spiller under fastsat runde bruger en afstandsmåler, der er beregnet til at angive eller måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (eks. hældning, vindhastighed, temperatur mv.) er dette i strid med Regel 14-3, og spilleren bliver diskvalificeret.

Lørdag 7. juli afholdes der Sommermatch, med gunstart og spisning bagefter. Og vi fortsætter med Torsdagsherrer i Juli måned. Vi vil ikke have vores faste tider i juli måned (09:00-09:50 og 15:50-16:40) derfor er det nødvendigt at bestille tid på Golfbox. Sørg for at have nogen at spille med.

Sæsonen slutter med Pro/Am golf fredag d. 5. Oktober med samlet start kl. 16.00 efterfulgt af den traditionelle fællesspisning og præmie uddeling.

Hermed fremlægges programmet for sæson 2018.

Som tidligere år er spilleafviklingen følgende:
Deltagere i Torsdagsherrer møder op på 1. tee på et af nævnte tidspunkter, hvor der trækkes lod blandt de fremmødte.
Tidspunkterne er: Kl. 09:00 og 09:30 og Kl. 16:00 – disse tider er fastlåste i Golfbox.
På andre tidspunkter skal Torsdagsherrer bestille tid på Golfbox og bekræfte tiden i klubhuset inden de går ud.
Kan du ikke nå at være her til kl. 15:50, kan du ringe til Pall på 5056 1880, så venter han på dig til senest kl. 16.20
Torsdagsherrernes øvrige regler og pointsystem kan læses på klubbens hjemmeside – www.vestfynsgolfklub.dk – under overskriften “Torsdagsherrer”,

Med forbehold for ændringer i programmet.