Black Friday tilbud

BLACK FRIDAY TILBUD til golfspillere

(Bestilling kræver aktivt DGU-nummer)

Køb en runde golf i Vestfyns Golfklub for KUN kr. 150,- (normalpris kr. 400,-)

MAX 4 greenfeebilletter pr. spiller. Det er kun muligt at benytte tilbuddet én gang.

Kan KUN købes fredag den 27. november 2020, og SKAL bruges i perioden 1. januar – 31.december 2021.

Billetterne sælges efter først til mølle-princippet – max. 50 spillere har mulighed for at gøre brug af dette tilbud. Dvs. når der er 50 spillere, der har gjort brug af tilbuddet – lukkes der for salget.

Køb dine billetter her (kræver gyldigt DGU-kort)

OBS – linket virker først fredag d. 27. november 2020

• Tryk ”Tilmeld her”
  • Angiv hvor mange billetter, du ønsker at køb
  • Tryk ”Betal nu”
  • Gennemfør betaling

Du modtager en kvittering på din bestilling og efter et par dage modtager du dine greenfeebilletter / værdikuponer elektronisk via appen GolfMore

Har du ikke allerede GolfMore på din telefon, så gør sådan:

• Download appen ”GolfMore”
  • Login med den e-mail, som du har registreret i GolfBox
  • Password er din fødselsdag: DDMMÅÅ

(Hvis du ønsker et andet password – tryk ”Glemt password” og følg instruktionerne i den e-mail, som kommer)

Værdikuponerne skal medbringes som betaling den dag du skal ud og spille – enten elektronisk på din telefon eller udprintet. Værdikuponen scannes i forbindelse med bekræftelse af din starttid.

BLACK WEEKEND TILBUD til golfspillere

(Bestilling kræver aktivt DGU-nummer)

Kender du nogen, som du gerne vil introducere til golfsporten?
Så benyt dig af vores BLACK WEEKEND tilbud.

BLACK WEEKEND i Vestfyns Golfklub betyder sorte priser på startpakken (Golfkørekort) fredag, lørdag og søndag.
Vi giver dig startpakken til golf for kun 249- normalpris 1.000,-

MAX én startpakke / Golfkørekort pr. spiller. Det er kun muligt at benytte tilbuddet én gang.

Startpakken til golf er den bedste måde at komme i gang med golf. Vi sørger for det hele, lån af udstyr, træning, sammenhold med andre nybegyndere regelprøver osv. Det kan ikke være nemmere.

Vi leverer startpakken indpakket og i en flot gaveæske.

Køb startpakken her  (kræver gyldigt DGU-kort)

MEN SKYND DIG hvis du vil spare penge – for det er kun i perioden fra d. 27. november til d. 29. november, at prisen er sat ned.

• Tryk ”Tilmeld her”
  • Besvar spørgsmålet om, hvem der skal have startpakken
  • Tryk ”Betal nu”
  • Gennemfør betaling

Gavekortet kan afhentes i klubben i uge 49 eller 50. Husk vi har årets sidste åbningsdag torsdag den 10. december.

Klik dig ind og bestil startpakken og en sport for livet, vi glæder os til at hjælpe dig igang

Golfhæftet 2021 inkl. PLUS eller 2 stk. Golfhæftet inkl. PLUS og en gave

Køb Golfhæftet 2021 og få Golfhäftet PLUS med i købet for KUN kr. 450,-(normalpris kr. 649,-)

Tilbuddet gælder kun i perioden 23. november – 29. november 2020

Køb 2 stk. Golfhæftet 2021 for kun kr. 450,- pr. stk. under Black Friday kampagnen og få samtidig en gave i form af enten en lækker Golfhue fra 54 Perfect score, evighedstees fra Lignum eller golfstrømper fra Lannersocks OG 2 x Golfhæftet PLUS!

Black Friday er lige på trapperne, og vi har som klub en eksklusiv mulighed for at starte denne kampagne allerede fra mandag 23. november frem til 29. november
Slå til nu og støt klubben!

Golfhæftet koster kun kr. 450,- men giver dig mulighed for at spille til halv greenfee på mere end 950 baner i 15 lande.

Med Golfhæftet PLUS kan du spille flere gange på samme bane til halv greenfee (vær opmærksom på, at det kun gælder på de baner, der annoncerer med Plus-tider i Golfhæftets app eller på Golfhæftets hjemmeside www.golfhaftetplus.com. Normalpris for PLUS er kr. 199,-

Sådan gør du:

Så sørger vi for, at du får Golfhæftet 2021 inkl. PLUS og ved køb af 2 stk. Golfhæftet også en en gave.

Gælder kun bestillinger modtaget i perioden 23. november – 29. november 2020