Billede 092

Golfhæftet Trophy 2020, åben Greensome

Deltag i Nordens største parturnering – Golfhæftet Trophy i Vestfyns Golfklub.

Tilmeld dig og spil med i denne sjove greensome-turnering! (max hcp. 36)

Præmiebordet har en værdi à kr. 20.000, – og vinderne af turneringen i Vestfyns Golfklub får lov at spille med i den prestigefyldte finale på Bro Hof Castle GC.

Turneringen afholdes søndag d. 9. august og er åben for alle, der er født i 2002 eller tidligere (yngre spillere kan spille sammen med en myndig spiller).

Tilmelding sker her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2233522/info

Fynske Golf Oplevelser (FGO)

Under navnet ”Fynske Golf Oplevelser” i daglig tale FGO, har 5 fynske golfklubber indgået et nyt samarbejde startende den 1. januar 2020.
Klubberne er følgende: Faaborg Golfklub, Langesø Golf, Odense Golfklub, Svendborg Golf Klub og Vestfyns Golfklub.
Samarbejdet skal ses i lyset af, at klubberne ønsker at tilbyde medlemmerne ekstra oplevelser på gode velplejede fynske golfbaner med god golf, flot natur og rigt dyreliv, ligesom der geografisk er en god spredning på de deltagende klubber.
Formålet med aftalen er, at fuldtidsmedlemmer, der ønsker at gøre brug af ordningen på alle ugens dage kan spille op til 10 runder gratis golf, i kalenderåret, på hver af de andre deltagende klubbers baner.
Tilmelding foregår i hjemmeklubben og koster kr. 250,- pr. klub i samarbejdet udover ens egen hjemmebane. Det vil sige p.t. i alt kr. 1.000,- årligt.
Tilmeldingen åbnes mandag den 2. december. Nærmere info følger, kan også ses i Golfbox.
Morten D.

Vinter greens og personbefordrende køretøjer
28/10-2020