Billede 092

DEMO-dag i samarbejde med Wilson.

Der afholdes Demo-dag d. 14.07.2020 kl. 15.00 – 18.00 i Vestfyns Golfklub i samarbejde med Brian Christensen fra WILSON.
Der er 6 pladser af en ½ times varighed og de kan bookes via WILSON Demo-dag

Fynske Golf Oplevelser (FGO)

Under navnet ”Fynske Golf Oplevelser” i daglig tale FGO, har 5 fynske golfklubber indgået et nyt samarbejde startende den 1. januar 2020.
Klubberne er følgende: Faaborg Golfklub, Langesø Golf, Odense Golfklub, Svendborg Golf Klub og Vestfyns Golfklub.
Samarbejdet skal ses i lyset af, at klubberne ønsker at tilbyde medlemmerne ekstra oplevelser på gode velplejede fynske golfbaner med god golf, flot natur og rigt dyreliv, ligesom der geografisk er en god spredning på de deltagende klubber.
Formålet med aftalen er, at fuldtidsmedlemmer, der ønsker at gøre brug af ordningen på alle ugens dage kan spille op til 10 runder gratis golf, i kalenderåret, på hver af de andre deltagende klubbers baner.
Tilmelding foregår i hjemmeklubben og koster kr. 250,- pr. klub i samarbejdet udover ens egen hjemmebane. Det vil sige p.t. i alt kr. 1.000,- årligt.
Tilmeldingen åbnes mandag den 2. december. Nærmere info følger, kan også ses i Golfbox.
Morten D.