Billede 092

Fynske Golf Oplevelser (FGO)

Under navnet ”Fynske Golf Oplevelser” i daglig tale FGO, har 5 fynske golfklubber indgået et nyt samarbejde startende den 1. januar 2020.
Klubberne er følgende: Faaborg Golfklub, Langesø Golf, Odense Golfklub, Svendborg Golf Klub og Vestfyns Golfklub.
Samarbejdet skal ses i lyset af, at klubberne ønsker at tilbyde medlemmerne ekstra oplevelser på gode velplejede fynske golfbaner med god golf, flot natur og rigt dyreliv, ligesom der geografisk er en god spredning på de deltagende klubber.
Formålet med aftalen er, at fuldtidsmedlemmer, der ønsker at gøre brug af ordningen på alle ugens dage kan spille op til 10 runder gratis golf, i kalenderåret, på hver af de andre deltagende klubbers baner.
Tilmelding foregår i hjemmeklubben og koster kr. 250,- pr. klub i samarbejdet udover ens egen hjemmebane. Det vil sige p.t. i alt kr. 1.000,- årligt.
Tilmeldingen åbnes mandag den 2. december. Nærmere info følger, kan også ses i Golfbox.
Morten D.

Der SKAL lægges op, og bruges bærebag.
17/10-2019
På grund af megen nedbør, SKAL der lægges op, og der skal bruges bærebag.

De nye golfregler

Har du styr på de nye Golfregler?

Ellers benyt dig af muligheden for gennemgang af de nye regler på en eller flere af vores regelaftner

• Onsdag den 6. marts kl. 19.00 Regelaften for alle – tilmeld dig her
  • Torsdag den 14. marts kl. 19.00 Regelaften for alle – tilmeld dig her
  • Tirsdag den 26. marts kl. 19.00 Regelaften for Tirsdagsgolf/kaniner – tilmeld dig her
  • Onsdag den 3. april kl. 19.00 Regelaften for alle damer – tilmeld dig her
  • Torsdag den 4. april kl. 19.00 Regelaften for alle herrer – tilmeld dig her

Du kan med fordel købe DGU`s Lommeguide til Golfreglerne 2019 til kr. 30,- i god tid inden regelaftenen.

Ønsker du begge regelbøger (Lommeguide til Golfreglerne 2019 og Golfreglerne 2019/Spillerudgaven) er prisen for medlemmer er kr. 30,- pr. stk eller begge bøger for kr. 50,-

Kan købes i receptionen i hverdagene eller i “buret” lørdag morgen.

Vi anbefaler også, at du begynder at kigge lidt på nedenstående:

Læs også disse:

Ekstraordinær generalforsamling 2018

Læs referatet her

Kampagnens seks råd til hurtigere golf

Hvorfor er det vigtigt?

Golf er en sport, der af natur tager længere tid at spille end mange andre sportsgrene, men en stor andel af golfspillere føler at golfrunder tager for lang tid, og at dette har en negativ indflydelse på deres glæde ved golfsporten.
Vi kan alle hjælpe med at det hele kommer til at gå lidt hurtigere med få ændringer i vores adfærd på banen.
Vi har udvalgt 6 gode råd til at spare tid på banen, som du kan læse herunder. Hvert råd har et tilhørende ikon, som kan findes under Kampagnematerialer.

Hvor tror du, at du selv kunne være lidt hurtigere?

HUSK AT AFTALE INDEN RUNDEN

Se videoen INDEN RUNDEN her

Aftal at I spiller “ready golf” og lukker hurtigere spillere igennem eller hvis I skal lede.
Spil fra et teested længere fremme.

HUSK AT GÅ I ET RASK TEMPO

Se videoen GÅ I ET RASK TEMPO her

Gå hurtigt frem til din bold, når det er sikkert, og forlad greenen, så snart I er færdige.

HUSK AT SPILLE READY GOLF

Slå, når du er klar og det er sikkert.
Afstem inden med de øvrige spillere at det er ok.
Slå først og led derefter efter andres bolde.

Se videoen HUSK AT SPILLE READY GOLF her

HUSK AT FORBEREDE DIG MENS ANDRE SLÅR

Stå ikke og vent på din tur. Udnyt tiden til at måle afstand og vælge jern.
På greenen læser alle puts samtidigt.

Se videoen HUSK AT FORBEREDE DIG MENS ANDRE SLÅR her

HUSK AT AFKORTE DIN SLAGRUTINE

Slå inden 40 sekunder, når det er din tur.
Undgå unødvendige handlinger eller gentagelser.

Se videoen HUSK AT AFKORTE DIN SLAGRUTINE her

HUSK AT TÆNKE FREMAD

Placer din bag mod næste teested, og hjælp andre ved f.eks. at rive efter dem i bunkeren.
Skriv scorekort ved næste teested, mens de andre slår ud.

Se videoen HUSK AT TÆNKE FREMAD her