Onsdagsdamerne

Til kvindelige golfspillere i Vestfyns Golfklub

Velkommen i Onsdagsdamernes klub.

Hvem er vi?
Vi er en klub i klubben for golfspillende kvinder. Klubben er åben for alle kvinder over 18 år med max handicap på 50 (55 tildelte slag.)

Vi spiller i to rækker
A-rækken 0-26,5 ( 0- 30 slag)
B-rækken 26,6 – 50,0 ( 31 – 55 slag)

Hvad står vi for?
Vi lægger vægt på at være en sportslig såvel som en social klub. Dette betyder, at vi er underlagt golfreglerne, at vi spiller tællende, handicapregulerende matcher i overensstemmelse med klubbens anvisninger.

Hvordan fungerer Onsdagsdamernes klub?
Vi mødes på golfbanen hver onsdag til udslag på følgende tider kl. 9 kl.13 eller kl. 16.00. Du melder dig til på golfbox.

Du kan spille få, flere eller alle gange i sæsonen på et af de nævnte tidspunkter. Du bestemmer selv hvornår.

Mødetiden er 10 min. før det valgte tidspunkt for udslag. Da samles scorekortene til lodtrækning, hvilket indebærer, at vi kommer til at spille med forskellige damer. På denne måde vægtes det sociale fællesskab – kort sagt vi lærer flere kvindelige golfspillere at kende på denne måde.

Kontingent?
Greenfee for enkelt spilledag er kr. 40, som betales via mobile pay på følgende nr: 3877HQ. Med fordel kan man betale kr. 400 for hele sæsonen. Beløbet overføres til 0815 8159737439.

Hvis man lige vil prøve at være med i klubben og derfor betaler kr. 40 en eller to gange, og derefter beslutter sig for at deltage yderligere, kan dette beløb fratrækkes de kr. 400.

Hvad bruges pengene til?
Pengene buges til salat til grillaftener og præmier. I sæsonen 2024 er der som noget nyt spisning i april – den 26.04
Spisning finder sted den sidste onsdag i maj, juni, august. Ved hver måneds spisning bliver der uddelt præmier til vinderne i den pågældende måned.
Der bliver grillet kød eller fisk af ”medhjælpende herrer”. Salaten leveres på skift af damerne, der får udgifterne til salaten refunderet af onsdagsdamernes ”kasse”.
Det skal også nævnes, at den sidste onsdag i september er ”festaften” med menu leveret udefra. Der bliver desuden uddelt præmier til årets vindere ved denne lejlighed.

Hvorfor har vi en dameklub?
Det giver en anden dimension kun at være piger/ damer/kvinder på banen. Vi nyder det. Husk der er ingen binding – spil alle, mange eller få gange. Det er op til dig. Check også jævnligt opsalgstavlen i damernes omklædningsrum eller kast et blik på hjemmmesiden – under Sidste nyt fra Onsdagsdamerne.

Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte en af damerne i udvalget. De er altid behjælpelige og vil gerne gøre alt for at besvare dit spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig på banen.