Seniorklubben af 2015

5672 Broby

Tlf.: 26210199

Email: micmol@live.dk

Regler for Seniorklubben i VFG:

Er du fyldt 60 år og er medlem af VFG, har et handicap på max 50, er du meget velkommen i vores seniorklub.

Vi er en klub i klubben der spiller match hver tirsdag morgen året rundt, dog med pause i juli måned samt de sidste 3 tirsdage i december.

Nye medlemmer optages løbende, og det forventes at man har det nødvendige kendskab til gældende golfregler fastsat af DGU og VFG samt god etikette.

I sommersæsonen ved spil på sommergreens, reguleres og spilles der efter DGU´ regler med regulering af handicap (indekset) både op og ned.

I vintersæsonen (1. oktober til 31. marts) spilles der på vintergreens, hvor regulering af handicap sker efter seniorklubbens egne beskrevne regler.

Match forløb:

Mødetid i sommerperioden:                    kl. 08.00 – 08.15 med match start kl. 08.30.

Mødetid i vintersæsonen:                        kl. 08.30 – 08.45 med match start kl. 09.00

I vintersæsonen spilles på de fortrykte vinterscorekort.

Alle matcher afvikles over 9 huller og der spilles fortrinsvis i 3 eller 4 bolde på hele banen.

Tilmelding og betaling til match kan kun ske på Golfbox senest kl. 16.00 dagen før match.

Scorekort vil ligge klar og blive delt ud lige før match start.

Præmiefordeling ved matcherne:

Der spilles match for damer og herrer.
Ved flere end 30 tilmeldte, spilles der match på både  for-ni og bag-ni, med 1.og 2. præmier i begge rækker.
Ved 15 til 30 tilmeldte, spilles der enten på for-ni eller bag-ni med 1. og 2. præmier i begge rækker.
Ved færre end 15 tilmeldte, spiller herre og damer i samme match på enten for-ni eller bag-ni, med en 1. og 2. præmie.
Der er præmie ved tættest hullet i andet slaget på hul 1 og/eller hul 14.
Der er præmie til den dame- og herre spiller der i løbet af et kvartal har opnået flest point.

Fællesspisning:

Der afholdes 4 fællesspisninger om året: Sidste tirsdag i marts, juni og september samt 1. tirsdag i december.  Under fællesspisningen uddeles de præmier der er opnået i løbet af kvartalet.

Sensommergolftur:

Seniorklubben vil arrangere en 3-4 dages sensommer golftur.

04.05.2021