Seniorklubben af 2015

5672 Broby

Tlf.: 26210199

Email: micmol@live.dk

Regler for Seniorklubben i VFG:

Er du fyldt 60 år og er medlem af VFG, har et handicap på max 44, er du meget velkommen i vores seniorklub.

Vi er en “klub i klubben” der spiller match hver tirsdag morgen året rundt, dog med pause i juli måned samt de sidste 3 tirsdage i december.

Nye medlemmer optages løbende, og det forventes at man har det nødvendige kendskab til gældende golfregler fastsat af DGU og VFG samt god etikette.

I sommersæsonen ved spil på sommergreens, reguleres og spilles der efter DGU´ regler med regulering af handicap (indekset) både op og ned.

I vintersæsonen (1. oktober til 31. marts) spilles der på vintergreens, hvor regulering af handicap sker efter seniorklubbens egne beskrevne regler.

Match forløb:

Mødetid i sommerperioden er kl. 08.00-08.15 med matchstart kl- 08.30.
I sommerperioden skal tilmelding og betaling ske via Golfbox senest kl. 18.00 dagen før matchen.

HUSK tilmelding på Golfbox

Mødetid i vintersæsonen er kl. 08.30-08.45 med match start kl.09.00.
I vintersæsonen spilles på de fortrykte vinterscorekort.
Alle matcher afvikles over 9 huller og der spilles fortrinsvis i 3- eller 4-bolde på hele banen.

Præmiefordeling ved matcherne:

Der spilles match for damer og herrer.
Ved flere end 30 tilmeldte, spilles der match på både for-ni og bag-ni, med 1. og 2. præmier i begge rækker.
Ved 15 til 30 tilmeldte, spilles der enten på for-ni eller bag-ni med 1. og 2. præmier i begge rækker.
Ved færre end 15 tilmeldte, spiller herre og damer i samme match på enten for-ni eller bag-ni, med en 1. og 2. præmie.
Der er præmie ved tættest hullet i andet slaget på hul 1 og 14.
Der er præmie til den dame- og herre spiller der i løbet af et kvartal har opnået flest point.

Fællesspisning

Der afholdes 4 fællesspisninger om året:
Sidste tirsdag i marts, juni og september samt 1. tirsdag i december.  Under fællesspisningen uddeles de præmier der er opnået i løbet af kvartalet.

I løbet af sommeren vil der et par gange, efter endt spil, blive tændt op i grillen til fælles hygge med lidt grillmad.

Sensommergolftur:

Seniorklubben vil arrangere en 3-4 dages sensommer golftur.

Gældende fra 2020