Baneinformation

Vigtig info fra chefgreenkeeperen 

Vær opmærksom på, at der fra den 4. december SKAL bruges bærebags.
På grund af det våde vejr, er det IKKE længere tilladt at bruge trolleyer og el-vogne.

I tilfælde af rimfrost / frost på greens -SKAL der spilles til vintergreen.
Respekter skiltning, afmærkning og afspærring på banen!

Kørsel med personbefordrende køretøjer er ikke tilladt.

Fra og med fredag den 17. november flytter vi gul tee ud på ”vinterteestederne”. Det røde teested flyttes frem til forkant på ”sommertee”. Teestederne er markeret med en pæl med henholdsvis rød og gul top. Der spilles fortsat til sommergreens i det omfang, at der ikke er rimfrost/ frost på greens.
Er der rimfrost eller frost på greens skal der spilles til vintergreen (gule flag )

Greenfee er reduceret til kr. 200,-

Vigtig vinter info :
Vinterbanen er ved at være klar. Der er ikke de store ændringer i hulforløbet i år. Dog starter vinterbanen (vinterhul 1) på sommerhul 2, så hulforløbet giver en mere naturlig afslutning efter 9 huller (hul 9). Sommerhul 1 bliver derved vinterhul 10, og derfra går man til sommerhul 10, som er vinterhul 11.
Scorekort vil ligge i forhallen, når den tid kommer, og der vil stå på pælene, hvilket hul det er på sommergreens, og hvilket det er på vintergreens.

Hvorfor vintergreens?
Det kan være svært at forstå, at greens kan blive ødelagt fordi man går på dem, mens der stadig er rimfrost. Se denne video, der fortæller, hvorfor det er vigtigt at vi passer godt på vores greens og vi vælger at spille til vintergreens Frost, forsinkelser og græssets sundhed

Respekter skiltning m.m.!

Efter ombygning af banen, og alt det våde vejr vi har haft det sidste lange stykke tid, er det meget vigtigt at vi så vidt muligt passer på vores bane. Derfor:
Respekter skiltning, afmærkning og afspærring på banen!
Der er kørsels forbud på Fairways på hele banen. Følg Skiltning

Lukning af drivingrange

Driving range er lukket i følgende tider i løbet af ugen:

Søndag fra kl. 17:00 indtil mandag morgen kl. ca. 7:30

Der samles bolde søndag aften (tager ca. 3 timer), så rangen er klar til at blive klippet mandag morgen)

Tirsdag og torsdag indtil kl. 8:00

Dvs. at der IKKE må slås bolde ud i ovenstående tidsrum. Lukningen er markeret med en snor / et skilt, så man ikke er i tvivl.

Se vores Lokal- og Ordensregler – her

Sprøjteforsøg

Vi er blevet godkendt til at være en del af et sprøjteforsøg mod sneskimmel, som udføres af Eurofins Agroscience.
Forsøget bliver udført på Puttinggreen og på hul 9, 15, 11 & 16 fra d.d frem til jul.
Hold øje med gule jordsøm (på størrelse med markeringsmærker) som vil sidde i forkant af green. Disse mærker må IKKE flyttes eller fjernes!
I visse tidsrum i hverdagene kan der forekomme snore på de respektive huller – disse må gerne løftes og puttes under, bare ikke fjernes.

 

Omlægning af teesteder

Mandag den 18. september rykkede gravemaskinerne ind, og startskuddet til omlægning af vores tee-steder lød. Arbejdet gik stærkt trods al regnen og de bløde forhold, og de er nu færdige med renoveringerne for denne omgang.

De nyrenoverede teesteder skal dog have tid til at komme sig ordentligt efter det store indgreb, så derfor er de nyanlagte områder stadig lukket – vi henviser derfor stadig til de alternative tee-steder/vinter tee-steder. Vi håber i alle vil hjælpe os med at respektere at de nye områder endnu ikke kan bruges, så vi forhåbentlig har nogen flotte og spilleklare tee-steder igen til foråret.

Det var i denne omgang kun for-ni der blev berørt – næste efterår vil det være bag-ni’s tur. Vi gør hvad vi kan for at holde jer opdateret hvis der sker nogen ændringer i arbejdsplanen.

Tag hensyn til greenkeeperen på golfbanen

Se denne video, som handler om at passe på vores greenkeepere. Desværre ser vi hvert år greenkeepere blive ramt af vildfarne golfbolde, og et uheld er ét for meget.