Info vedr. spil på banen

Ny midlertidig lokalregel!

Der SKAL lægges op på fairway – læs mere på opslaget i klubben.

NYT!!!

I området ved touch-skærmene og receptionen, må der maks. være 6 personer ad gangen.
I klublokalet må der maks. være 10 personer ad gangen.

Fra torsdag d. 29.10.2020 er det gældende, at der indendørs i Vestfyns Golfklub SKAL bæres mundbind.
Det er dit eget ansvar at medbringe et mundbind.

VIGTIGT

Ved brug af Vestfyns Golfklubs faciliteter, såvel ude som inde, bedes du overholde nedenstående retningslinjer. Sørg for at spritte af før og efter berøring af fælles tilgængeligt banematerial, som flag, boldvasker, river m.m., buggyer. Ved brug af touchskærm eller fadølsanlæg sprit dine hænder af før og efter.

Som ansvarlig golfspiller har du naturligvis håndsprit i baggen og sørger for at bruge den.

Bekræftelse af starttider
DU SKAL HUSKE AT BEKRÆFTE DIN STARTTID.
Alle tider SKAL bekræftes senest 10 min før ellers frigives tiden og en anden spiller eller kontoret kan benytte sig af tiden.
Er tiden ikke bekræftet, har du ingen rettigheder på banen.

Adgang til touchskærm
Der er adgang til touchskærmene i forhallen, så spillere (gæster, spiller med FGO-aftale, flexmedlemmer og medlemmer, der har booket en buggy) kan komme ind og bekræfte / betale greenfee/buggyleje. Brug skærmen til højre ved betalingsstanderen.

Brug elektronisk bekræftelse
Alle der IKKE skal betale (egne fuldtidsmedlemmer, spillere med Dobbeltdækkeraftale) kan benytte sig af elektronisk bekræftelse via Smartphone og Golfbox-appen – Se her hvordan  Golfbox app – vejledning

Har du ikke en smartphone eller virker det ikke på Golfbox app, SKAL du bekræfte din tid i forhallen på skærmen til venstre.

Overhold starttiden
Det er VIGTIGT, at I alle sørger for at overholde jeres starttider og derved undgå at komme til at gå og vente. Selvom I ikke kan se nogen på hul 1, så slå ikke ud før tid.

Luk igennem
I samme forbindelse tillader vi igen, at der bliver lukket igennem, så der kommer det rigtige flow på banen. Der SKAL lukkes igennem med behørig afstand.  Der SKAL således lukkes igennem på banen og ikke ved de enkelte teesteder m.m. pga. afstandskravet.

Buggyer
Der kan fra 1. maj igen lejes buggyer.  Pas godt på dig selv, så sørg for at spritte buggyen godt af før og efter brug. Vær sikker på, at der er en buggy til rådighed ved at booke den sammen med din starttid.

Scorekort / Baneguide

• Det er muligt at udskrive scorekort i forhallen, men man kan også fortsat bruge de elektroniske (kan hentes på Golfbox-app eller GLFR-app)
  • Baneguide er fortsat kun elektronisk (kan ses på vores hjemmeside eller hentes på GLFR-app)

Retningslinjer for brug af touchskærm i forhallen:

• Sørg for at spritte hænder af før brug af touchskærm

Forhallen er åben i tidsrummet:

• Mandag, onsdag, fredag kl. 7:30 – 22:00
  • Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag kl. 5:30 – 22:00

FGO-medlemmer:

Sådan gør du:

• Gå til betalingsstanderen til højre i forhallen
  • Log ind og bekræft din tid
  • Svar JA til at du har ændringer til prisen
  • Når du kommer til betaling, skal du vælge at betale med en ”Greenfeebillet” – den store grønne knap i midten
  • Du bliver bedt om at taste din 7-cifrede FGO-kode, som er angivet på dit kort / i din GolfMore-app.
    Hvis der forefindes en scanner ved betalingsstanderen, kan du scanne dit FGO-kort / GolfMore-app´en
  • Tryk på indløsning og godkend betaling

Du vil på skærmen blive informeret om, hvor mange gange mere, at du kan bruge kortet i den pågældende klub.

Husk at for alle klubber gælder det at ”No show” vil blive registreret som et ”klip”.

Info omkring evt. banelukning hold øje med Golfbox!

Respekter skiltning, afmærkning og afspærring på banen!

Banens tilstand vurderes løbende og ændringer meddeles her på hjemmesiden og på Golfbox.

Kender du Golfbox-app’en?

Via app´en kan I bekræfte tider via egen smartphone, uden at skulle ind forbi touchskærmen. I kan også oprette scorekort via APP’en, som så kan sendes til regulering, så snart runden er slut.

Det er også muligt at betale via app’en.

Bekræftelse af tider via GolfBox App følger de almindelige regler for, hvornår der må bekræftes osv.
Se her hvordan du gør  Golfbox app – vejledning

I kan evt. også downloade app’en GLFR via AppStore eller Google Play og herfra printe scorekort ud. Vestfyns Golfbane ligger herinde. Det er gratis.

Læs evt. mere på GLFR’s hjemmeside

Drivingerange

Driving rangen åbnes fra fredag den 17. april til max 8 spiller
Der er kun 8 udslagsmåtter, der SKAL benyttes

Rangen er lukket følgende tider i løbet af ugen:
  • Søndag fra kl. 17:00 indtil mandag morgen kl. ca. 7:30
    Der samles bolde søndag aften (tager ca. 3 timer), så rangen er klar til at blive klippet mandag morgen
  • Tirsdag og torsdag indtil kl. 8:00
    Dvs. at der IKKE må slås bolde ud i ovenstående tidsrum. Lukningen er markeret med en snor / et skilt, så man ikke er i tvivl

Se vores Lokal- og Ordensregler – her

Tag hensyn til greenkeeperen på golfbanen

Se denne video, som handler om at passe på vores greenkeepere. Desværre ser vi hvert år greenkeepere blive ramt af vildfarne golfbolde, og et uheld er ét for meget.