Undervisning

Undervisning

Trænger du til at få pudset grundformen af – eller trænger du bare til at få justeret lidt på dine slag eller dit spil, så gå ikke glip af dette fantastiske tilbud til alle medlemmer af Vestfyns Golfklub og med alle medlemmer, mener vi ALLE – uanset om du er fuldtidsmedlem, flex-medlem, støttemedlem (passiv) eller prøvemedlem.

For KUN kr. 995,- kan du få din et 10-turskort til vores pro træner i 2024.

Vi har også et supertilbud på Fællestræning, hvor du for kun kr. 595,- for hele sæsonen kan deltage i alle de fællestræninger du vil. Der er max. 10 deltager pr. fællestræningshold.

Af klubbens vedtægter fremgår det at klubbens formål er at fremme og udbrede kendskabet og færdigheden i golf og det gør vi ved at lave disse tilbud til ALLE klubbens medlemmer.

Konkret betyder det, at du kan booke tid til enelektioner eller booke dig ind på et af de mange fællestræningskurser der er på programmet.

Se beskrivelsen af kurserne/lektionerne her

Du er altid velkommen til at kontakte vores træner for en snak om hvilken slags træning der passer til dine ambitioner og niveau.

Før du booker skal du dog lige sende en mail til kontoret info@vestfynsgolfklub.dk, så du kan blive oprettet med sæsonkort og betale kr. 595,-

Ønsker du ikke at købe et sæsonkort, så kan du naturligvis stadig booke som før og til samme pris som sidste år:

  • Individuel lektion a 20 min. Kr. 195,-
  • Baneundervisning à kr. 300,-
  • Fællestræning kr. 75,- pr. gang

*OBS! DGU-Flex-medlemmer kan IKKE købe Sæsonkort til undervisning, men er velkommen til at købe individuel undervisning.

Din egen personlige træner

Booking

Lektioner og kurser bookes i Golfbox via Protrainer-modulet. Her er kalenderen åben 30 dage frem og alle klubbens medlemmer kan løbende have op til 2 bookinger i alt (holdtræning og/eller individuelle lektioner) registreret af gangen. Så snart den første er afsluttet kan man booke en ny.

Alle kan booke ledige tider på dagen ved henvendelse i shoppen, uden at det berører de 2 bookinger, man måtte have i forvejen.

Afbud / annullering af booking

Det er vigtigt at vi alle anerkender, at denne form for undervisning er et fælles gode, og vi skal derfor helst skal undgå reservationer, som ikke bliver brugt.

I tilfælde af afbud, skal bookinger derfor annulleres senest 24 timer i forvejen, så andre af klubbens medlemmer kan få gavn af træningen i stedet.

Sker det ikke, vil der blive opkrævet et gebyr på 75 kr. for udeblivelse.

VIGTIGT – HUSK AT LÆSE DETTE

Aftalen om sæsonkort er en løbende aftale, der løber indtil den opsiges skriftligt – DOG senest den 10. december for det kommende år. 

Dvs. når du indgår aftalen om sæsonkort, så fortsætter den også året efter, hvis du ikke selv opsiger aftalen senest den 10. december for det kommende år.

Aftaler om sæsonkort kan indgås hele året, men prisen er den samme uanset, hvornår på året aftalen indgås