Sponsorudvalg 2020

Til jeres orientering kan jeg oplyse, at efter generalforsamlingen og konstituering i bestyrelsen har Benny Jarl Lenskjold overtaget funktionen som sponsoransvarlig efter Per Munk, som har valgt ikke at fortsætte i bestyrelsen.

En kort præsentation af Benny Jarl Lenskjold kan i først omgang ses her:
”Jeg er 59 år gammel og har været aktiv golfspiller siden 2007. I den periode har jeg bl.a. uddannet mig som turneringsleder og golfdommer. Arbejdsmæssigt fungerer jeg som pensionsrådgiver i et forsikringsmæglerfirma, en branche jeg har arbejdet i siden 1991. Privat er jeg samboende Lise-Lotte Lucas”

Sponsorudvalget ønsker at køre videre med den udvikling vi er i gang med.

• Vi laver sponsorkontrakter målrettet til den enkelte sponsor, således alle får mest muligt ud af samarbejdet.
  • Vi afholder en årlig sponsormatch – i år er det den 14. august.
  • Vi har en velfungerende Erhvervsklub, med 5-6 arrangementer årligt, og med masser af networking og godt samvær.

Benny Jarl Lenskjold

Sponsoransvarlig