Billede 092

Priser 2018

Greenfee

Alle ugens dage Seniorer 400 kr. / Juniorer 0 kr.
Greenfee gæster behøver ikke at have et EGA handicap for at spille her.
Deltagelse i turneringer kræver EGA handicap.

Rabatordninger

Nedenfor finder du en oversigt over de gensidige aftaler om reduceret greenfee-priser der er indgået for sæsonenen. Vær opmærksom på at ordningerne ikke gælder for flex- eller langdistancemedlemmer, og kan ikke kombineres med andre rabatordninger

Junior-aftalen

Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner. I Vestfyns Golfklub er vi med i ordningen om gratis greenfee for juniorer

Der skelnes mellem to forskellige aftaler. Gratis greenfee for juniorerne eller en fuldt betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet “3 for 1”.

Se hvilke klubber der er med i hvilke ordninger her

Halv greenfee for din gæst

Vestfyns Golfklubs medlemmer har alle ugens dage ret til at medtage én gæst (et medlem fra en anden golfklub) til halv greenfee kr. 200,- . Vær opmærksom på, at gæsten SKAL spille i samme bold som medlemmet.

Den Fynske aftale – kr. 200,- Gælder kun på hverdage

(weekender/helligedage betales fuld pris):

• Barløseborg Golf Klub
  • Blommenslyst Golfklub af 2014
  • Faaborg Golfklub
  • Golfklubben Lillebælt
  • H.C. Andersen Golfklub
  • Langelands Golf Klub
  • Langesø Golf A/S
  • Midtfyns Golf Klub
  • Odense Eventyr Golf Klub
  • Odense Golfklub
  • Sct. Knuds Golfklub
  • Svendborg Golf Klub
Klub 81 – kr. 0,- Gælder alle dage

Klub 81-medlemmer fra Blommenslyst Golfklub af 2014, Faaborg Golfklub, Langesø Golf A/S og Svendborg Golfklub spiller gratis i Vestfyns Golfklub.

Dobbeltdækker – kr. 0,- Gælder alle dage

Dobbeltdækker-medlemmer fra Golfklubben Lillebælt spiller gratis i Vestfyns Golfklub.

Venskabsklubber – kr. 200,- Gælder alle dage
Golfhæftet

Spil vores golfbane 1 gang / år til halv greenfee med Golfhäftet.

Reduceret greenfee kan ikke kombineres med anden ordning – bl.a. spil til vintergreens.

Vejr- og spilleforhold

Dårligt vejr medfører ikke ret til gratis flytning, refusion eller fritagelse for betaling.

I tilfælde af tordenvejr, hvor spil af sikkerhedshensyn må afbrydes eller udsættes i mere end 2 timer, gælder følgende:

• Såfremt runden ikke er påbegyndt, eller der er spillet mindre end 2/3 af runden (= mindre end 12 huller) kan der uden betaling fås en ny starttid en anden dag. Skal aftales med sekretariatet
  • Såfremt banen pga. vejrforhold eller andre ekstraordinære omstændigheder må lukkes, refunderes betalinger fuld ud