Billede 092

Priser 2020

Nedenfor finder du en oversigt over de gensidige aftaler om reduceret greenfee-priser, der er indgået for sæsonenen.

Vær opmærksom på, at rabatordningerne ikke gælder for flex- eller langdistancemedlemmer, og at de ikke kan kombineres med andre rabatordninger.

Greenfee

OBS!! I forbindelse COVID-19 er der midlertidig opsat nye regler for bestillling og betaling af greenfee.

Evt. greenfee betales ved booking. Systemet kan IKKE håndtere rabataftaler som Golfhæftet, GAF, PGA, DAG m.m. og der vil  opkræves FULD greenfee. Det kan pt. desværre ikke gøres anderledes og man er nødt til at betale og derefter kontakte os via mail: info@vestfynsgolfklub.dk for at få tilbagebetalt evt. rabat.

Alle ugens dage Seniorer kr. 400,- / Juniorer kr. 0,-
Greenfee gæster behøver ikke at have et EGA handicap for at spille her.
Deltagelse i turneringer kræver EGA handicap.

Greenfeebilletter

Vær opmærksom på, at vi har indført nye greenfeebilletter pr. 1. januar 2018, hvilket betyder, at der er kommet en udløbsdato på de nye billetter.

De gamle greenfeebilletter er udgået pr. 31. december 2019 og må ikke længere anvendes.
Billetterne ugyldige. De ombyttes / refunderes ikke.

Rabatordninger

Junior-aftalen

Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner. I Vestfyns Golfklub er vi med i ordningen om gratis greenfee for alle juniorer

Der skelnes mellem to forskellige aftaler. Gratis greenfee for juniorerne eller en fuldt betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet “3 for 1”.

Se hvilke klubber der er med i hvilke ordninger her

Halv greenfee for din gæst

Vestfyns Golfklubs medlemmer har alle ugens dage ret til at medtage én gæst (et medlem fra en anden golfklub – dog ikke FLEX-medlemmer) til halv greenfee kr. 200,- . Vær opmærksom på, at gæsten SKAL spille i samme bold som medlemmet.

Den Fynske aftale – kr. 200,- Gælder kun på hverdage

(weekender/helligedage betales fuld pris):

• Barløseborg Golf Klub
  • Blommenslyst Golfklub af 2014
  • Faaborg Golfklub
  • Golfklubben Lillebælt
  • H.C. Andersen Golfklub
  • Langelands Golf Klub
  • Langesø Golf A/S
  • Midtfyns Golf Klub
  • Odense Eventyr Golf Klub
  • Odense Golfklub
  • Sct. Knuds Golfklub
  • Svendborg Golf Klub
Fynske Golf Oplevelser – kr. 0,- Gælder alle dage

FGO-medlemmer fra Faaborg Golfklub, Langesø Golf, Odense Golfklub og Svendborg Golf Klub kan spille Vestfyn 10 gange pr. år til kr. 0,-. Når de 10 gange er opbrugt betales normal greenfee.

Dobbeltdækker – kr. 0,- Gælder alle dage

Dobbeltdækker-medlemmer fra Golfklubben Lillebælt spiller gratis i Vestfyns Golfklub.

Venskabsklubber – kr. 200,- Gælder alle dage
Golfhæftet

Spil vores golfbane 1 gang pr. år til halv greenfee med Golfhæftet.

Vær opmærksom på, at vi IKKE udbyder PLUS-tider

Har du ikke allerede Golfhæftet, så køb det her for kr. 450,-

Fra d. 21.05.2020 til og med d. 06.07.2020 vil du få PLUS med i købet.

Reduceret greenfee kan ikke kombineres med anden rabatordning.

Vejr- og spilleforhold

Dårligt vejr medfører ikke ret til gratis flytning, refusion eller fritagelse for betaling.

I tilfælde af tordenvejr, hvor spil af sikkerhedshensyn må afbrydes eller udsættes i mere end 2 timer, gælder følgende:

• Såfremt runden ikke er påbegyndt, eller der er spillet mindre end 2/3 af runden (= mindre end 12 huller) kan der uden betaling fås en ny starttid en anden dag. Skal aftales med sekretariatet
  • Såfremt banen pga. vejrforhold eller andre ekstraordinære omstændigheder må lukkes, refunderes betalinger fuldt ud.