Tirsdagsgolf / Kaniner

Kære nye medlemmer

Allerførst ønskes du velkommen i Vestfyns Golfklub.

Her i klubben findes der flere “klubber i klubben”. Hvis du er helt ny golfspiller, vil vi meget gerne byde dig velkommen til:

Tirsdagsgolf

Hver tirsdag fra 13. april til 5. oktober mødes nye spillere (kærligt kaldet kaniner) og handicapspillere fra kl. 15.00 – 17.30. Du skal tilmelde dig i Golfbox i forvejen, men du kan også blot møde op og tilmelde dig hos dagens matchledere i forhallen. Du vil komme til at spille 9 huller med en eller to andre spillere. Den ene vil altid være en handicapspiller, som kan hjælpe dig med at lære både skrevne og ikke mindst uskrevne regler, samt den etikette der altid følger med, når man spiller golf.

Du betaler kr. 25,- for at deltage pr. gang. De 25 kroner bliver brugt til præmier. Tilmelding og betaling foregår via Golfbox – og vi skal nok hjælpe dig, hvis det driller.

Den første tirsdag i hver måned inviteres du til at deltage i fællesspisning efter runden pris kr. 130,- som dækker både spil og mad . Under middagen bliver der delt præmier ud til de spillere, der har scoret flest point. Der er præmier til både kaniner og handicapspillere. Tilmelding til spisning og spil, skal ske via Golfbox onsdag ugen før.

Når du er kanin, har du også mulighed for at spille mod andre Fynske klubber på deres baner f.eks. Superkaninmatcher eller i Fynske kaninmatcher. Det er gratis at deltage, og efter runden er der spisning, som er obligatorisk.

• Superkaninmatcher
    6 spillere på hvert hold = 3 damer og 3 herrer = hcp 37-50.
    Der må dog bruges max. 2 spillere med et hcp på 33-36.
  • Fynske kaninmatcher
    4 til 9 spillere på hvert hold – hcp 37-54

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om disse matcher, eller kig på Golfbox/klubturneringer, der finder du alle matcherne, hvor du kan tilmelde dig – ellers skal vi nok tage fat i dig.

Foruden golfspillet prioriterer vi det sociale aspekt meget højt. Kom og oplev en masse glade og hyggelige mennesker.

Vi glæder os til at se dig.

Udvalget for Tirsdagsgolf

• Formand Tirsdagsgolf / Kaniner
  • Poul Erik Hansen
  • Tlf.: 26313481
  • Email: jyttepe8@gmail.com

Carsten H.

Marianne Hansen

Niels Myrup

• Udvalgsmedlem
  • Niels Dieter Röck
  • Tlf.: 2466 9463
  • Email: ndr@dadlnet.dk

Opgaver og kompetencer

Formål

At udbrede kendskabet til Tirsdagsgolf, så området bliver det bærende element i indføring af nye medlemmer og spillere i handicapgruppen 37-54  –  både socialt og spillemæssigt.

Kompetencer

Komitéen indgår i Vestfyns Golfklubs organisation med reference til den bestyrelsesansvarlige for SPORT. Komitéen konstituerer sig selv, og er selvsupplerende. En gang årligt afholdes evaluerings- og planlægningsmøde. Til mødet deltager foruden komitéens medlemmer bestyrelsens repræsentant for SPORT, klubbens daglige leder.
Formanden for komitéen indkalder ovennævnte, hvis der er behov for det.

Opgaver

Formanden fordeler komitéens opgaver og koordinerer i samarbejde med daglig leder indføringen af nye medlemmer. Formanden deltager i årligt planlægningsmøde med øvrige fynske klubber.

Komitéens opgaver fordeles som følger:

Tirsdagsgolf
  • Forestå afviklingen af Tirsdagsgolf, herunder.:
  • Bemanding af “buret”
  • Tage imod turneringsfee, hvis det ikke er betalt via Golfbox
  • Scorekort udskrives af spilleren
  • Der udleveres et regelspørgsmål ved udskrivning/udlevering af scorekort
  • Sammensætte hold
  • Præmieudregning
  • Præmieoverrækkelse med spisning hver den første tirsdag i måneden
  • Informere om deltagelse i Superkaninmatcher og Regionsturneringer mv.
  • I øvrigt henvises til propositioner for Tirsdagsgolf
Kaninlederarbejdet
  • Ved hjemmekampe sørge for den praktiske afvikling herunder.:
  • “Sætte hold” og sørge for bespisning
  • Kaninlederen kontakter ca. 3 dage før matchen udeholdets ledere
  • Ved udekampe at “sætte holdet” og være praktisk hjælp ved selve matchens/turneringens afslutning
  • Alle spillere/deltagere skal (obligatorisk) deltage i spisning, både ude og hjemme
  • Et af kaninkomitéens medlemmer eller udpeget handicapspillers opgave er, at indføre det nye medlem i etikette, spil på banen, hastighed, regler i praksis m.v. ved spil på 9-huller på stor bane.

Som helt ny spiller i Vestfyns Golfklub kan det måske føles lidt svært at komme rigtig godt igang med golfspillet. Derfor har du som ny spiller mulighed for, at få tilknyttet en mentor, som vil være dig behjælpelig med at:

• Komme ud og spille
  • Få dig introduceret til Tirsdagsgolf
  • Tilmelde dig turneringer, medlemsaftener m.m. via Golfbox
  • Besvare spørgsmål, fortælle om arrangementer i klubben m.m.

I det hele taget sørge for, at du føler dig rigtig velkommen.

Nedenfor ser du alle de mentorer, vi p.t. har tilknyttet klubben.

Du får tildelt din egen mentor, men er naturligvis altid velkommen til, at kontakte en af de andre, hvis der opstår et akut spørgsmål / problem, eller hvis din mentor holder ferie.

Kunne du tænke dig at blive en del af mentor-teamet, så kontakt Birgit Møller eller Palle Hansen for nærmere info.

Regler

I samarbejde med klubbens daglig leder(ansvarlig) forestår komitéens regelinstruktører regelundervisningen af nye medlemmer.

Godkendt på bestyrelsesmøde og revideret april 2021.