Tirsdagsgolf / Kaniner

Kære nye medlemmer

Allerførst ønskes du velkommen i Vestfyns Golfklub.

Her i klubben findes der flere “klubber i klubben”. Hvis du er helt ny golfspiller, vil vi meget gerne byde dig velkommen til:

Tirsdagsgolf

Hver tirsdag fra 2. april til 1. oktober mødes nye spillere (kærligt kaldet kaniner) og handicapspillere fra kl. 15.30 – 17.30. Du må gerne tilmelde dig i Golfbox i forvejen, men du kan også blot møde op og tilmelde dig hos dagens matchledere. Du vil komme til at spille 9 huller med en eller to andre spillere. Den ene vil altid være en handicapspiller, som kan hjælpe dig med at lære både skrevne og ikke mindst uskrevne regler, samt den etikette der altid følger med, når man spiller golf.

Du betaler kr. 20,- for at deltage pr. gang. De 20 kroner bliver brugt til præmier. Tilmelding og betaling foregår via Golfbox – og vi skal nok hjælpe dig, hvis det driller.

Den første tirsdag i hver måned inviteres du til at deltage i fællesspisning efter runden pris kr. 130,- som dækker både spil og mad . Under middagen bliver der delt præmier ud til de spillere, der har scoret flest point. Der er præmier til både kaniner og handicapspillere. Tilmelding foregår i ugerne før via Golfbox.

Når du er kanin, har du også mulighed for at spille mod andre klubber på andre baner f.eks. Superkaninmatcher eller i Regionsgolf for kaniner. Det er gratis at deltage.

Se turneringsplanen i Golfbox.

• Superkaninmatcher
    6 spillere på hver hold = 3 damer og 3 herrer = hcp 33-45
  • Regionsturnering
    4 til 9 spillers match – hcp 37-54
  • Nogle andre klubber har et hcp på 37-72

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om disse matcher – ellers skal vi nok tage fat i dig.

Foruden golfspillet prioriterer vi det sociale aspekt meget højt. Kom selv og oplev en masse glade og hyggelige mennesker, men pas på – du risikerer at blive afhængig.

Vi glæder os til at se dig.

Udvalget for Tirsdagsgolf

• Formand Tirsdagsgolf / Kaniner
  • Poul Erik Hansen
  • Tlf.: 26313481
  • Email: jyttepe8@gmail.com

Carsten H.

Marianne Hansen

Niels Myrup

Opgaver og kompetencer

Formål

At udbrede kendskabet til Tirsdagsgolf, så området bliver det bærende element i indføring af nye medlemmer og spillere i handicapgruppen 37-54  –  både socialt og spillemæssigt.

Kompetencer

Komitéen indgår i Vestfyns Golfklubs organisation med reference til den bestyrelsesansvarlige for SPORT. Komitéen konstituerer sig selv, og er selvsupplerende. En gang årligt afholdes evaluerings- og planlægningsmøde. Til mødet deltager foruden komitéens medlemmer bestyrelsens repræsentant for SPORT, klubbens daglige leder.
Formanden for komitéen indkalder ovennævnte, hvis der er behov for det.

Opgaver

Formanden fordeler komitéens opgaver og koordinerer i samarbejde med daglig leder indføringen af nye medlemmer. Formanden deltager i årligt planlægningsmøde med øvrige fynske klubber.

Komitéens opgaver fordeles som følger:

Tirsdagsgolf
  • Forestå afviklingen af Tirsdagsgolf, herunder.:
  • Bemanding af “buret”
  • Tage imod turneringsfee, hvis det ikke er betalt via Golfbox
  • Scorekort udskrives af spilleren
  • Der udleveres et regelspørgsmål ved udskrivning/udlevering af scorekort
  • Sammensætte hold
  • Præmieudregning
  • Præmieoverrækkelse med spisning hver den første tirsdag i måneden
  • Informere om deltagelse i Superkaninmatcher og Regionsturneringer mv.
  • I øvrigt henvises til propositioner for Tirsdagsgolf
Kaninlederarbejdet
  • Ved hjemmekampe sørge for den praktiske afvikling herunder.:
  • “Sætte hold” og sørge for bespisning
  • Kaninlederen kontakter ca. 3 dage før matchen udeholdets ledere
  • Ved udekampe at “sætte holdet” og være praktisk hjælp ved selve matchens/turneringens afslutning
  • Alle spillere/deltagere skal (obligatorisk) deltage i spisning, både ude og hjemme
  • Et af kaninkomitéens medlemmer eller udpeget handicapspillers opgave er, at indføre det nye medlem i etikette, spil på banen, hastighed, regler i praksis m.v. ved spil på 9-huller på stor bane.
Mentor-runder
  • Efter trænerens godkendelse skal mentor indføre det nye medlem i etikette, spil på banen, hastighed, regler i praksis mv. ved spil på 9 huller på stor bane
  • For at give alle nye medlemmer kendskab til Tirsdagsgolf spilles mentor runder i forbindelse med Tirsdagsgolf

Læs mere om mentorordningen her

Regler

I samarbejde med klubbens daglig leder(ansvarlig) forestår komitéens regelinstruktører regelundervisningen af nye medlemmer.

Godkendt på bestyrelsesmøde og revideret marts 2016