Eliten

Ulrik Stein

Lars Birk Svane

perpagh

Du kan nemt og hurtigt holde dig informeret omkring Elitens aktiviteter via Facebook og her på hjemmesiden.
Eliten har deres egen private facebook-side, som du kan blive medlem af, hvis du er en del af Eliten.
I sæson 2019 består Eliten af 2 hold, et i 4. division og et i 5. division. Eliten er, i skrivende stund, en trup på 21 spillere – men der er plads til flere. Kunne det have interesse, er du velkommen til at kontakte Elitens formand Ulrik Stein Panduro på tlf.nr: 2819 2154 eller via mail til: blomstermanden.aarup@gmail.com

Elitens vision og mission

Vision: At skabe egne talenter.
Mission: Vi samler de bedste hold i klubben, og vil forene det sportslige og sociale på så højt et niveau, som det er muligt.
Hvordan: Vi sikrer åbenhed og mulighed for at alle interesserede og indenfor et acceptabelt handicap spektre, kan komme i betragtning til eliten. Vi stiller træning til rådighed. Vi sikrer, at der er hold i de lavere rækker til indslusning og oplæring af spillere. Vi ønsker at øge elitens synlighed i klubben og publikumsinteressen for holdene. Der skabes de bedst mulige hold af egne spillere. Egne spillere med det rette commitment prioriteres over resultater.

Elitespillerne tilbydes:

• Træning
• Deltagelse i Danmarksturneringen for udvalgte spillere
• Økonomisk støtte til eliteturneringer.

Elitespillerne forpligter sig til at:

• repræsenterer klubben og dens sponsorer og opføre sig i henhold til golfsportens etikette
• vise commitment og vilje til at udvikle sig
• vise respekt over for hinanden og deres hold
• deltage i 2-3 udvalgte klubturneringer om året, heriblandt klubmesterskabet
• hvis de har fået udleveret tøj, skal de optræde i det til divisionsmatcher
• deltage i træningsrunder og fællestræning
• holde sig opdateret om aktiviteter og overholde tilmeldingsfrister

Hvad sker der i Eliten:

Vi lægger desuden meget vægt på det sociale og hyggen på holdet. De weekender, hvor alle hold spiller hjemme, er der lagt op til grill og hygge på terrassen, hvis vejret tillader det.

Der sker meget forskelligt på eliteholdet:

• Eliten afholder også en turnering der hedder “spil med eliten”, hvor der skal skaffes præmier, arrangeres turneringen, skaffes mad, etc. altid hyggeligt og en stor succes.

• I den forrige sæson, blev eliteholdet booket til, at undervise kursister på Gl. Avernæs i en gang hyggegolf. Her lærte de, de grundlæggende golfregler, hvordan man bruger de forskellige jern og vigtigst af alt putter.

• I vinter-halvåret, har der denne gang været træning i SIM-golf i Odense hver torsdag aften. Her bliver der hygget, trænet og spillet.

• Derudover afholdes der Golfens Dag, hvor gæster kan komme ned og møde spillerne fra Eliten, der står klar til at hjælpe og vise deres tricks og slag på drivingranchen og putting green.