Onsdagsdamer

Velkommen til sæson 2021 hos Onsdagsdamerne

Hvem er vi?

Onsdagsdamerne er en “klub i klubben”, som er åben for alle VFG’s damer over 18 år med et max. handicap på 44 (= spillehcp. 47)

Hvad står vi for?

Vi lægger vægt på at være en sportslig, såvel som en social klub. Det betyder, at vi er underlagt golfreglerne, og at vi spiller tællende, handicapregulerende matcher i overensstemmelse med klubbens anvisninger. Samtidig dyrker vi det sociale fællesskab, bl.a. ved, at vi den sidste onsdag i hver måned har gunstart kl. 16:00. Derefter har vi spisning, hvor tjenstvillige herrer er klar til at servere grillstegt kød/ pølser– damerne sørger for salat og flûtes. Prisen for deltagelse i spisningen er 50 kr. som betales ved tilmelding på GolfBox.

Hvornår spiller vi?

Sæsonen starter onsdag den 14. april 2021 – se fuldt program her

Vi mødes hver onsdag i sæsonen kl. 9.00, 13.00 eller 16:10, og trækker lod om holdsætning. De første par gange vil der være repræsentanter for dameudvalget tilstede i forhallen for at vise nye såvel som gamle Onsdagsdamer til rette.

Prisen for deltagelse i hele sæsonen er 400 kr, som indbetales på konto nr 0815 8159737439.  Der er også mulighed for at betale hver gang, man deltager. Da er beløbet 40 kr, som betales ved tilmelding på GolfBox.

Vi ses på banen.

Onsdagsdamernes udvalg.

Hvorfor har vi en dameklub?

Fordi det giver spillet en anden dimension kun at være piger/damer/kvinder på banen. Vi nyder det! Og husk, at der er ingen binding. Du kan spille få, flere, eller alle gange i sæsonen, og du kan ”hoppe på vognen” på et hvilket som helst tidspunkt af sæsonen. Du er altid velkommen!

Yderligere oplysninger fremgår af vores trykte folder, som ligger i omklædningsrummet. Check også jævnligt opslagstavlen i damernes omklædningsrum, og tag et besøg på hjemmesidens ”Klubber-i-klubben” og se ”Sidste nyt fra Onsdagsdamerne” og det omfattende billedgalleri.

Evalueringsmøde

Den første onsdag i oktober holder vi evalueringsmøde. Her vælges medlemmer til udvalget, nye tiltag vurderes, og evt. ændringer drøftes. Vil du have indflydelse på Onsdagsdamernes funktion og virke, eller vil du bare gerne holde dig orienteret om, hvad der foregår – så mød op.

Hold dig ligeledes orienteret om andre damematcher på opslagstavlen i damernes omklædningsrum. Onsdagsdameudvalget er til for dig, så har du spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en fra dameudvalget (se kontaktdetaljer ovenfor).

Dameudvalget ønsker alle en GOD SÆSON!