Onsdagsdamer

Velkommen til sæson 2022 hos Onsdagsdamerne

Hvem er vi?

Onsdagsdamerne er en “klub i klubben”, som er åben for alle VFG’s damer over 18 år med et max. handicap på 44 (= spillehcp. 47)

Hvad står vi for?

Vi lægger vægt på at være en sportslig, såvel som en social klub. Det betyder, at vi er underlagt golfreglerne, og at vi spiller tællende, handicapregulerende matcher i overensstemmelse med klubbens anvisninger. Samtidig dyrker vi det sociale fællesskab, bl.a. ved, at vi den sidste onsdag i hver måned har gunstart kl. 16:00. Derefter har vi spisning, hvor tjenstvillige herrer er klar til at servere grillstegt kød/ pølser– damerne sørger for salat og flûtes. Prisen for deltagelse i spisningen er 50 kr. som betales ved tilmelding på GolfBox.

Hvornår spiller vi?

Sæsonen starter onsdag den 13. april 2022 – se fuldt program her

Vi mødes hver onsdag i sæsonen kl. 9.00, 13.00 eller 16:10, og trækker lod om holdsætning. De første par gange vil der være repræsentanter for dameudvalget tilstede i forhallen for at vise nye såvel som gamle Onsdagsdamer til rette.

Prisen for deltagelse i hele sæsonen er 400 kr, som indbetales på konto nr 0815 8159737439.  Der er også mulighed for at betale hver gang, man deltager. Da er beløbet 40 kr, som betales ved tilmelding på GolfBox.

Vi ses på banen.

Onsdagsdamernes udvalg.

Hvorfor har vi en dameklub?

Fordi det giver spillet en anden dimension kun at være piger/damer/kvinder på banen. Vi nyder det! Og husk, at der er ingen binding. Du kan spille få, flere, eller alle gange i sæsonen, og du kan ”hoppe på vognen” på et hvilket som helst tidspunkt af sæsonen. Du er altid velkommen!

Yderligere oplysninger fremgår af vores trykte folder, som ligger i omklædningsrummet. Check også jævnligt opslagstavlen i damernes omklædningsrum, og tag et besøg på hjemmesidens ”Klubber-i-klubben” og se ”Sidste nyt fra Onsdagsdamerne” og det omfattende billedgalleri.

Evalueringsmøde

Nyt fra onsdagsdamer november 2022.

Golfspillet i Onsdagsdamernes regi sluttede onsdag den 28. september med holdspil og hyggeligt samvær. Der var bestilt en lækker middag, som blev indledt med lækre snacks. Efter dette var der uddeling af præmier – månedens vindere samt vindere for året 2022. Desuden vindere i kategorien eclectic og præmie til den, der havde præsteret flest birdies.

Onsdag den 2. november blev det gjort status over indeværende sæson ved klubbens evalueringsaften.

Klubbens formand – Birte Christensen aflagde beretning over årets gang. Sæsonen blev påbegyndt med et møde, hvor 20 spillere deltog. Selve spillesæsonen indledtes den 13.04. Der har været 20 matcher med 20- 25 deltagere. Desuden har der været afholdt 3 grillaftener.

Marianne Hansen arrangerede en udflugt til Odense Golfklub for Vestfyns Golfklubs damer med 25 deltagere. Tusind tak til Marianne for initiativet.

På programmet stod også muligheden for at afholde matchen Pink Cup. Denne har tidligere været afviklet i VGF. Der blev talt om muligheden for at ”genoplive” traditionen samt i hvilket regi, den eventuelt skulle finde sted.

Næste store spørgsmål er rettet mod fremtiden: Hvordan kan vi åbne Onsdagsdamernes Klub for nye spillere? Vi vil via en ”prøvebetaling ” på 3 gange 40 kr. give mulighed for, at interesserede spillere kan ”snuse ” til klubben? Hvis dette så er en positiv oplevelse, fratrækkes 120 kr. fra årskontingentet?

Vi vil ændre handicapgrænserne fra nuværende 44 til 50, således at man hurtigere kan blive en del af Onsdagsdamernes Klub.

Derefter var der over fortæring af ” lidt let til ganen”  en ivrig debat om følgende emner:

Golfspil i juli, slagspil, udslag fra diverse tees.

Udvalget vil samle op på de ideer og meninger, der blev fremsagt på mødet.

Sæsonen 2023  startes i april første onsdag efter åbningsmatchen – men der kommer naturligvis yderligere information til den tid.