Greenfee / rabataftaler 2019 / Golfhæftet

Hermed en oversigt over de gensidige aftaler om reduceret greenfee-priser der er indgået for sæsonen 2019.
Vær opmærksom på, at ordningerne ikke gælder for flex- og/eller langdistancemedlemmer, dog undtaget Golfhæftet, det kan købes af alle. Nedenstående aftaler kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Halv greenfee for din gæst

Vestfyns Golfklubs medlemmer har alle ugens dage ret til at medtage én gæst* til halv greenfee kr. 200,-. Gæsten skal spille i samme bold som dig.

* OBS en gæst er et medlem fra en anden golfklub og ikke klubbens egne medlemmer!

Den Fynske aftale kr. 200,- Gælder alle hverdage

(weekender/helligedage betales fuld pris):

Den Fynske aftale går ud på at fuldgyldige medlemmer af en fynsk klub kan spille hos hinanden på hverdage for kr. 200.

Samarbejdet gælder nedenstående baner på Fyn og øerne – undtaget Great Northern og Ærø Golf Klub:

• Barløseborg Golf Klub
  • Blommenslyst Golfklub af 2014
  • Faaborg Golfklub
  • Golfklubben Lillebælt
  • HC Andersens Golfklub
  • Langelands Golf Klub
  • Langesø Golf A/S
  • Midtfyns Golfklub
  • Odense Eventyr Golf Klub
  • Odense Golfklub
  • Sct. Knuds Golfklub
  • Svendborg Golf Klub
Venskabsklubber halv greenfee,- Gælder alle dage
Junior-aftalen
  • Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner.

I Vestfyns Golfklub er vi med i ordningen om gratis greenfee for juniorer.

Der skelnes mellem to forskellige aftaler. Gratis greenfee for juniorerne eller en fuldt betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet “3 for 1”.

Se hvilke klubber der er med i hvilke ordninger her.

Klub 81

Bliv medlem af klub 81 og spil gratis i Blommenslyst Golfklub af 2014, Faaborg Golfklub, Langesø Golf A/S og Svendborg Golf Klub

Pris pr. år, uanset hvornår man tilmelder sig ordningen:

• Senior kr. 1.000,-
  • Juniorer kr. 500,-

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Dobbeltdækker

Bliv medlem af Dobbeltdækker og spil gratis i Golfklubben Lillebælt

Pris pr. år,  uanset hvornår man tilmelder sig ordningen kr. 300,-

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Bemærk:
  • Klub 81 og Dobbeltdækker aftalerne er løbende aftaler, der løber indtil de opsiges skriftligt senest den 10. december for det kommende år
  • Aftaler om Klub 81 og Dobbeltdækker kan indgås hele året, men prisen er den samme uanset, hvornår på året aftalen indgås
Fynske Golf Oplevelser

Velkommen til Fynske Golf Oplevelser (FGO)
FGO er et samarbejde mellem fem fynske klubber, Faaborg Golfklub, Langesø Golf, Odense Golfklub, Svendborg Golf Klub og Vestfyns Golfklub. Samarbejdet består i, at man ved indbetaling af kr. 1.000,- årligt får mulighed for at spille hver af de fire udebaner op til 10 gange på en sæson, uden at betale greenfee.

Betingelser er som følger:

Fuldtidsmedlem af Vestfyns Golfklub, altså ikke Flex-medlem.
ordningen er gældende alle ugens dage.
Tilmelding kan IKKE videreføres ved klubskifte.
Pris: Kr. 1.000,- uanset tidspunkt på året for tilmelding. Man tilmelder sig for ét år af gangen.
Perioden er 1. januar – 31. december 2020.
Ved spil på en af de fire udebaner skal man indskrive sig i tidsbestillingen i Golfbox.

Tilmelding og betaling:

Du kan betale via MobilePay eller indbetale på Vestfyns Golfklubs bankkonto

• MobilePay: Vestfyns Golfklub Shop – 58941
  • Bank. Reg.nr: 0828 Konto.nr: 0003389677

(Husk, at skrive “FGO” samt oplyse medlemsnummer i kommentarfeltet)

Greenfeebilletter

Vær opmærksom på, at vi har indført nye greenfeebilletter pr. 1. januar 2018, hvilket betyder, at der er kommet en udløbsdato på de nye billetter.

Har du nogle af de gamle billetter uden dato liggende, så sørg for at få dem brugt inden den 31. december 2019. Efter denne dato er billetterne ugyldige. De ombyttes / refunderes ikke.

Golfhæftet

Skal du afsted på ferie i 2019 og/eller ud og spille på nye baner? – så køb Golfhæftet 2019 i klubben. Golfhæftet koster kr.: 450,-

Med Golfhæftet får du mere golf for pengene. Golfhæftet samarbejder med over 900 baner i 13 lande, og har du Golfhæftet, så kan du spille disse baner med 50% rabat på ordinær greenfee én gang pr år.

Med Golfhæftet PLUS kan du spille flere gange på samme bane med 50% rabat, men kun på de baner og tider som annonceres på Golfhæftets hjemmeside www.golfhaftetplus.com  eller i Appen.

Baner og tider annonceres 14 dage frem i tiden.

Julekampagne

Køb 2 x Golfhæftet 2020 og få en ekstra gave med i købet. Få enten et håndklæde, et par strømper eller en golfhandske.
Julekampagnen løber fra d. 24.10.2019 til og med d. 31.12.2019.

Hvis du allerede har Golfhæftet og vil opgradere med PLUS kan du gøre det for 199 kr.

Støt klubben og køb dit Golfhæftet her: