Greenfee / rabataftaler 2018

Hermed en oversigt over de gensidige aftaler om reduceret greenfee-priser der er indgået for sæsonen 2018.
Vær opmærksom på, at ordningerne ikke gælder for flex- og/eller langdistancemedlemmer, og de kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Dog undtaget Golfhæftet, det kan købes af alle.

Halv greenfee for din gæst

Vestfyns Golfklubs medlemmer har alle ugens dage ret til at medtage én gæst* til halv greenfee kr. 200,-. Gæsten skal spille i samme bold som dig.

* OBS en gæst er et medlem fra en anden golfklub og ikke klubbens egne medlemmer!

Den Fynske aftale kr. 200,- Gælder alle hverdage

(weekender/helligedage betales fuld pris):

Den Fynske aftale går ud på at fuldgyldige medlemmer af en fynsk klub kan spille hos hinanden på hverdage for kr. 200.

Samarbejdet gælder nedenstående baner på Fyn og øerne – undtaget Great Northern og Ærø Golf Klub:

• Barløseborg Golf Klub
  • Blommenslyst Golfklub af 2014
  • Faaborg Golfklub
  • Golfklubben Lillebælt
  • HC Andersens Golfklub
  • Langelands Golf Klub
  • Langesø Golf A/S
  • Midtfyns Golfklub
  • Odense Eventyr Golf Klub
  • Odense Golfklub
  • Sct. Knuds Golfklub
  • Svendborg Golf Klub
Venskabsklubber halv greenfee,- Gælder alle dage
Junior-aftalen
  • Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner.

I Vestfyns Golfklub er vi med i ordningen om gratis greenfee for juniorer.

Der skelnes mellem to forskellige aftaler. Gratis greenfee for juniorerne eller en fuldt betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet “3 for 1”.

Se hvilke klubber der er med i hvilke ordninger her.

Klub 81

Bliv medlem af klub 81 og spil gratis i Blommenslyst Golfklub af 2014, Faaborg Golfklub, Langesø Golf A/S og Svendborg Golf Klub

Pris pr. år, uanset hvornår man tilmelder sig ordningen:

• Senior kr. 1.000,-
  • Juniorer kr. 500,-

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Dobbeltdækker

Bliv medlem af Dobbeltdækker og spil gratis i Golfklubben Lillebælt

Pris pr. år,  uanset hvornår man tilmelder sig ordningen kr. 300,-

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Bemærk:
  • Klub 81 og Dobbeltdækker aftalerne er løbende aftaler, der løber indtil de opsiges skriftligt senest den 10. december for det kommende år
  • Aftaler om Klub 81 og Dobbeltdækker kan indgås hele året, men prisen er den samme uanset, hvornår på året aftalen indgås
Golfhæftet

Skal du afsted på ferie nu i efteråret eller ud og spille på nye baner? Hvis du ikke har købt Golfhæftet i år, har du en unik mulighed nu! Køb Golfhæftet 2018 og få Golfhæftet 2019 for kun 450 kr!

Kampagnen gælder fra den 7. august til den 11. oktober.

Med Golfhæftet får du mere golf for pengene. Golfhæftet samarbejder med over 900 baner i 13 lande, og har du Golfhæftet, så kan du spille disse baner med 50% rabat på ordinær greenfee én gang pr år.

Med Golfhæftet PLUS kan du spille flere gange på samme bane med 50% rabat, men kun på de baner og tider som annonceres på Golfhæftets hjemmeside www.golfhaftetplus.com  eller i Appen.

Baner og tider annonceres 14 dage frem i tiden.

Hvis du opgraderer dit 18-kort med PLUS i kampagnen, koster det 649 kr. og så bliver dit 19-kort også opgraderet med PLUS.

Hvis du allerede har Golfhæftet og vil opgradere med PLUS kan du gøre det for 199 kr.

Støt klubben og køb dit Golfhæftet her: