Torsdagsherrer

Torsdagsherrernes bestyrelse 2020

Ansvarlig for registrering af resultater

Ansvarlig for hjemmeside og kontakt til VFG’s bestyrelse

Torsdagsherrerne er en officiel klub i Vestfyns Golfklub, og hører under klubbens turneringskomité. Herrer på min. 20 år med officielt max. handicap på 36 kan deltage.

Klubben mødes hver torsdag, og spiller under sportslige og sociale vilkår en tællende match, hvor der efter spillet er plads til hygge til fremme for det sociale klubliv. Sæsonen løber fra ca. medio april til udgangen af september. Spillere med max handicap 36 fra andre klubber kan deltage som gæst mod betaling af match- og greenfee, men kan ikke vinde præmier.

Der spilles i 2 rækker, som er A rækken med handicap 0 – 19.6, B rækken med handicap 19.7 – 36.  En spiller kan ikke skifte række, men skal hele året spille i den række, som han startede i. På et hold, der spiller Torsdagsherrer, skal der altid være min. 2 spillere, som er tilmeldt matchen. Der spilles 18 hullers matcher, skiftevis mellem slagspil og stableford. Under særlige omstændigheder (f.eks. sidst på sæsonen) kortes matchen ned til 9 huller.

Der gives point for hver spillerunde, hhv. 7, 6, 5, 4, 3, 2 til de seks bedste scores, så alle med samme score får samme point i hver række. Alle øvrige deltagere får et point. Der uddeles præmier for hver torsdag i perioden, for første og anden plads. Endvidere uddeles der præmier for tættest flaget på hul 1 og 14. Ovenstående gælder for begge rækker. Ved sæsonafslutningen bliver spilleren fra hver række med flest samlede point kåret som årets vinder. Spillere der ikke møder op til afslutning, og som ikke har afhentningsaftale, fraskriver sig præmier.

Der spilles torsdage med lodtrækning kl. 9.00 (starttider kl. 9.00 – 9.10 – 9.20) og igen kl. 16:00 (starttider kl. 16:00 – 16.10) og igen kl. 17.00 (starttider kl.17.00 og 17.10). Spiller man udenfor nævnte tidspunkter, booker man selv tid og bekræfter ved ankomst i klubhuset. Tilmelding til matchen på Golfbox.

Spillere der starter sent, anbefales at sikre sig, de har nogen at spille med. Summen af et holds antal tildelte slag må max være 90 – dog undtaget sidste hold. Overtrædelse medfører tab af placering i dagens match. Der vælges en turneringsleder ifm. afslutningsmatchen. Turneringsledelsen er en del af klubbens turneringslederforum.

Torsdagsherrer

Almindelig orientering og program for 2021

I år bliver der 26 tællende torsdage. Sæsonen starter d. 08. april og sidste tællende runde er d. 30. september.

Perioden april-maj med afslutning d. 10. juni. Perioden juni-juli med afslutning d. 05. august. Perioden august-september med årsafslutning fredag d. 08. oktober.

Der vil i god tid før de 3 afslutninger blive informeret om programmet. (P.s. 3. juni og 5. august er tællende spilledage)

Alle torsdagsrunder i sæsonen er tællende til “mesterskabet”. Dog kan hver spiller max. få point for 21 runder. Det betyder, at hvis du spiller mere end 21 runder, fratrækkes du det antal runder (med dårligste score), som du spiller mere end de 21.

• 1-21 runder – 0 runder fratrækkes
  • 22 runder – 1 runde fratrækkes
  • 23 runder – 2 runder fratrækkes
  • 24 runder – 3 runde fratrækkes
  • 25 runder – 4 runder fratrækkes
  • 26 runder – 5 runder fratrækkes

Eksempel:
Du har spillet 23 runder.
Du skal fratrækkes de 2 dårligste runder.
Du har 6 runder, hvor du har fået 1 point pr. runde.
Du fratrækkes 2 point af din samlede score.

Vi vil endvidere søge at reducere sensommerens antal af 9 – huls matcher så meget som muligt, her kan der blive tale om, at vi må flytte dagens sidste starttidspunkt en eller to gange, for at undgå at spille de sidste huller i mørke.

VIGTIGT!

Fremover skal man tilmelde sig Torsdagsherrer via Golfbox, hvor matchfee kr. 30,- bliver opkrævet. Spillere uden Visa/Dankort kan betale matchfee i receptionen, og skal tilmeldes matchen der.

Spiller, som ikke tilmelder sig på Golfbox, men afleverer sit scorekort, får ikke sin score registreret.
Husk, at udskrive scorekort via Golfbox, så der altid spilles med det korrekte handicap.

Torsdagsherrer er tællende match. Alle matcher bliver registreret i Golfbox.

Vi vil ikke have vores faste tider i juli måned, derfor skal man selv bestille tid i Golfbox. Sørg for at have nogen at spille med.