Golfkørekort

2. Praktik:

Undervisning ved træner:

• Træning på drivingrange
  • Træning på indspilsgreen (bunkerspil, pitchslag, chipslag)
  • Træning på puttinggreen
3. Teoriprøve

Regelundervisningen afsluttes med en online regelprøve på 27 spørgsmål. Regelprøven tager du på www.golf.dk/regelprove, og klubben får besked om dit resultat.

4. Spilprøve

Spilprøven består af:

• Slagprøve
  • Putteprøve
  • Spil i praksis på 18-hulsbanen

Under slagprøven skal du udføre forskellige former for slag, og bliver vurderet på længde og præcision. Putteprøven består i at spille 18 huller på puttinggreen med max 45 slag. Spil i praksis består i, at du skal have godkendt 1 runde på 9-huller af en fra begynderudvalget dvs. du skal aflevere 1 scorekort. Når du går den ene runde, skal én fra begynderudvalget gå med på nogle af hullerne, for at vurdere, at alt går rigtig til. Undervejs skal du dokumentere dit kendskab til golfreglerne og etikettereglerne (f.eks. droppe en bold, markere en bold osv.) Det lyder umiddelbart lidt indviklet og krævende, men alle kan tage et golfkørekort, og vores begynderafdeling hjælper og guider dig igennem forløbet. Så hold dig ikke tilbage af disse grunde.

Hvornår kan jeg komme i gang?

Vestfyns Golfklub afholder intensiv-kurser, undervisningen foregår lørdage og søndage fra kl. 09.00 til kl. 17.00 begge dage. Næste kursus afholdes:

• Der er ikke flere kurser i 2020. Vil blive opdateret primo 2021 med nye kurser.

Vi gennemgår teknisk træning med PGA-pro træner og DGU-uddannede dommere gennemgår golfreglerne. Derudover tager klubbens begynderudvalg deltagerne med på de først runder på golfbanen.

Se det fulde

Golfkørekort, 5-ugers forløb: Vil blive opdateret primo 2021.

Hvis det ikke kan passe med et af de ovenstående kurser, så tag kontakt til vores Pro (træner) Michael Skjerbek på tlf. 6372 1922 eller mail ms@vestfynsgolfklub.dk og lav en individuel aftale med ham.

Hvad koster det?

Du får golfkørekortet for kun kr. 1.000,- som vi selvfølgelig refunderer, hvis du melder dig ind som fuldtidsmedlem (Aktive o/30 år) i klubben senest 8 uger efter kursusstart.

Kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Hvordan gør jeg?

Du udfylder kontaktformularen her

Herefter sørger vi for at:

• Oprette dig i Golfbox
  • Sende dig en opkrævning på kr. 1.000, – (som skal være indbetalt inden kursusstart)

På kursusdagen møder du op i klubhuset, hvor du vil bliver orienteret om dagens og kursets forløb.

Vi glæder os til at se dig.

SAMSUNG CSC